آغاز اجرای آزمایشی سرشماری عمومی نفوس و مسکن ثبتی‌مبنا ۱۴۰۴ در استان زنجان

آغاز اجرای آزمایشی سرشماری عمومی نفوس و مسکن ثبتی‌مبنا ۱۴۰۴ در استان زنجان

اجرای آزمایشی سرشماری عمومی نفوس و مسکن ثبتی‌مبنا سال ۱۴۰۴ از ۱۴ دی‌ماه تا ۳ بهمن‌ماه به مدت ۲۰ روز، در بخش‌هایی از شهر قیدار و روستاهای منتخب شهرستان خدابنده آغاز شد.

شنبه, 06 دی,1404
اخبار معاونین
تحقق توسعه استان در گرو توجه به پتانسیل‌های هر منطقه است

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان:

تحقق توسعه استان در گرو توجه به پتانسیل‌های هر منطقه است

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان گفت: تحقق توسعه استان در گرو توجه به پتانسیل‌های هر منطقه است.

یکشنبه, 12 دی,1400
نسل جوان باید با مکتب شهید سلیمانی به خوبی آشنا شوند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان:

نسل جوان باید با مکتب شهید سلیمانی به خوبی آشنا شوند

معاون سیاسی امنیتی استاندار زنجان گفت: نسل جوان و آینده ساز کشور باید با مکتب شهید سلیمانی به خوبی آشنا شوند.

یکشنبه, 05 دی,1400
انتخاب شهردار معامله نیست

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان:

انتخاب شهردار معامله نیست

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان گفت: انتخاب شهردار معامله نیست، بلکه اجماعی طولانی‌مدت است.

دوشنبه, 22 آذر,1400
اولین63انتها
اخبار ستادی

محمود عباسی در مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه مهارت ملی: دانشجو آزادیخواه و استکبارستیز است.


محمود عباسی مسئولیت های اجتماعی دانشگاه برای حل نظام مسائل و مشکلات استان از جمله؛ اشتغال، رفع چالش های محیط زیست و بحران کمبود آب کشاورزی و آب شرب و ... حرکت بسوی جامعه محوری برای رسیدن به توسعه پایدار و متوازن دردانشگاههای نسل چهارم و پنجم را دارای اهمیت مضاعف عنوان و از دانشجویان پسر و دختر دانشگاه ملی مهارت خواستند تا نقش خود را برای افزایش مشارکت در انتخابات 11 اردیبهشت 1405 هفتمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا ایفا نمایند.

محمود عباسی با اذعان به اینکه در صورت مشارکت حداکثری مردم نهاد شورا کارآمدتر می گردد با انتقاد از رتبه پایین سهم زنان در بین منتخبین شوراهای شهر و روستا، از مسئولین، اساتید، کانون‌ها و شوراهای صنفی دانشجویی خواستار آن شدند که راه را برای حضور جوانان و بانوان هموار کنند تا آنها برای نقش‌آفرینی‌های مدیریتی آینده آماده شوند.

تاریخ: یکشنبه, 16 آذر,1404
نویسنده: علی نقی لو
نسخه چاپی
محمود عباسی در مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه مهارت ملی: دانشجو آزادیخواه و استکبارستیز است.


🛑 محمود عباسی در مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه مهارت ملی: دانشجو آزادیخواه و استکبارستیز است.

🔴 محمود عباسی مدیر کل دفتر سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری زنجان، در آیین گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه ملی مهارت ضمن تبریک این روز و همچنین میلاد با سعادت حضرت زهرا (س)، بر هویت اصلی دانشجو به عنوان «مطالبه‌گر مسئولانه و مبتنی بر خرد» تأکید کرد و این روز را یادآور آرمانگرایی، آزادی‌خواهی و استکبارستیزی در کشور دانست.

🔴 عباسی با بیان یادآوری مجاهدت های دانشجویان در سال 1332 تهران افزود؛ دانشجو به لحاظ جوانی و پاکی نفس آزادیخواه و استکبارستیز است و به همین خاطر دانشجویان فنی دانشگاه تهران در 16 آذر 323 جانشان را برای آزادیخواهی، استکبارستیزی و استقلال وطن سپر گلوله قرار داده و در سپهر سیاسی کشور جاودان ماندند.

🔴 دبیر کمیسیون دانشجویی استان با اشاره به ویژگی های دانشگاه‌های نسل چهارم و بروز و ظهور آن بویژه در خصلت پیوند دانش و مهارت برای ارزش آفرینی و کارآفرینی در دانشگاه ملی مهارت افزود؛ دانشگاه نباید صرفاً در بند جزوه و کتاب باشد؛ وی ضمن تأیید جذب موفق فارغ‌التحصیلان این دانشگاه بخاطر ترکیب دانش و مهارت در بازار کار، یک علامت سوال اساسی را مطرح کرد و پرسید: آیا این دانشگاه توانسته است مسئولیت‌های اجتماعی خود را در قبال نظام مسائل استان ایفا کند؟

🔴 محمود عباسی مسئولیت های اجتماعی دانشگاه برای حل نظام مسائل و مشکلات استان از جمله؛ اشتغال، رفع چالش های محیط زیست و بحران کمبود آب کشاورزی و آب شرب و ... حرکت بسوی جامعه محوری برای رسیدن به توسعه پایدار و متوازن دردانشگاههای نسل چهارم و پنجم را دارای اهمیت مضاعف عنوان و از دانشجویان پسر و دختر دانشگاه ملی مهارت خواستند تا نقش خود را برای افزایش مشارکت در انتخابات 11 اردیبهشت 1405 هفتمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا ایفا نمایند.

🔴 محمود عباسی با اذعان به اینکه در صورت مشارکت حداکثری مردم نهاد شورا کارآمدتر می گردد با انتقاد از رتبه پایین سهم زنان در بین منتخبین شوراهای شهر و روستا، از مسئولین، اساتید، کانون‌ها و شوراهای صنفی دانشجویی خواستار آن شدند که راه را برای حضور جوانان و بانوان هموار کنند تا آنها برای نقش‌آفرینی‌های مدیریتی آینده آماده شوند.

🔴 عباسی در پایان با تأکید بر اینکه انتخابات مظهر مشارکت سیاسی و اجتماعی مردم است، خواستار نقش‌آفرینی فعال دانشجویان و تشکل های دانشجویی در کنار احزاب، استانداری، رسانه‌ها و مساجد و مدارس شدند تا با حضور و مشارکت حداکثری مردم، افراد کاربلد انتخاب و توسعه متوازن استان7 محقق گردد.


تعداد نمایش ها (80)/نظرات (0)

اخبار شاخص فرمانداری ها
اخبار دستگاه های اجرایی
DNN