اخبار استانداری زنجان

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان:

تبیین ابعاد شخصیتی رهبری جدید و علل جنگ رمضان از وظایف دانشگاه‌ها است

علی صادقی، تبیین عقلانی و منطقی علل وقوع جنگ رمضان و تشریح ابعاد شخصیتی و مدیریتی رهبری معظم جدید انقلاب اسلامی را از وظایف دانشگاه‌ها در حوزه فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی دانست.

تاریخ: چهارشنبه, 23 اردیبهشت,1405
نویسنده: زهرا رستمی
نسخه چاپی
تبیین ابعاد شخصیتی رهبری جدید و علل جنگ رمضان از وظایف دانشگاه‌ها است

به گزارش روابط‌عمومی استانداری زنجان، جلسه کمیسیون امنیت دانشجویی استان روز سه‌شنبه ۲۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵ به ریاست علی صادقی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی و با حضور اعضای کمیسیون برگزار شد. دکتر صادقی ضمن تسلیت شهادت شهدای جنگ تحمیلی ظالمانه دشمنان آمریکایی و صهیونیستی، اظهار داشت: یکی از وظایف دانشگاه‌ها، اتخاذ تدابیر تبلیغی و ترویجی با رویکرد عقلانی و منطقی درباره علل و چرایی وقوع جنگ رمضان و همچنین تبیین ابعاد شخصیتی و مدیریتی رهبری معظم جدید انقلاب اسلامی است.

معاون استاندار بر اتخاذ تمهیدات و هماهنگی‌های لازم جهت مدیریت و برنامه‌ریزی دقیق برای برگزاری امتحانات در ترم جاری و رسیدگی به مسائل پیرامون دانشگاه‌ها و دانشجویان تأکید کرد. وی با اشاره به نقش مدیریت میدان و اهمیت گفت‌وگو با دانشجویان، خواستار برگزاری نشست‌هایی با نخبگان دانشگاهی در مجامع عمومی با محوریت تبیین نقش رهبری جدید در ساختار سیاسی و آثار مثبت حمایت از معظم‌له برای کشور و همچنین تبیین ابعاد جنگ تحمیلی شد.


تعداد نمایش ها (3)/نظرات (0)

DNN