اخبار استانداری زنجان

معاون استاندار زنجان:

۶۰ مگاوات انرژی تجدیدپذیر تا پایان سال وارد شبکه زنجان می‌شود

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان از ناترازی جدی در تولید و مصرف برق استان خبر داد و گفت: برای مدیریت این بحران، پروژه‌های انرژی خورشیدی در دستور کار قرار گرفته و تا پایان سال ۶۰ مگاوات به شبکه افزوده خواهد شد.

تاریخ: چهارشنبه, 07 خرداد,1404
نویسنده: زهرا رستمی
نسخه چاپی
۶۰ مگاوات انرژی تجدیدپذیر تا پایان سال وارد شبکه زنجان می‌شود

 

به گزارش روابط عمومی استانداری زنجان، نرگس مرادخانی روز چهارشنبه در پنل تخصصی ناترازی انرژی برق در استان زنجان با اشاره به وضعیت نگران‌کننده تراز انرژی کشور، گفت: منابعی همچون آب، خاک و انرژی، سرمایه‌های ملی ما هستند که باید برای آن‌ها ارزش‌افزوده خلق کنیم.

وی تصریح کرد:متأسفانه کاهش منابع آبی و فرسودگی زیرساخت‌های تولید انرژی در کشور، ما را در معرض یک بحران جدی قرار داده است.

مرادخانی با تاکید بر اینکه در استان زنجان دو نیروگاه سیکل ترکیبی وجود دارد که بخش بخار آن‌ها به دلیل فرسودگی و کمبود سوخت فعال نیست.،افزود:انرژی هسته‌ای نیز تنها یک درصد از برق کشور را تأمین می‌کند و به دلیل کاهش بارندگی، تولید برق از منابع آبی تا ۵۰ درصد کاهش یافته است.

وی در ادامه از تمرکز استان بر انرژی‌های تجدیدپذیر به‌ویژه خورشیدی خبر داد و گفت: در اقدامی مشترک با منابع طبیعی، ۱۸۰۰ هکتار زمین شناسایی شده که هزار هکتار آن برای سرمایه‌گذاری در پروژه‌های خورشیدی تصویب شده که این پروژه‌ها به‌صورت بی‌نام آماده عرضه به سرمایه‌گذاران هستند.

مرادخانی با تأکید بر اینکه مدیریت عرضه انرژی از مسیر تجدیدپذیرها ناگهانی نیست، افزود: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری ۶۰ مگاوات برق خورشیدی وارد شبکه شود که هدف‌گذاری ما رسیدن به ۵۰۰ مگاوات تا یک‌ونیم سال آینده عمدتاً از طریق نیروگاه‌های سلطانیه و خدابنده می باشد.

مرادخانی مسئله قیمت‌گذاری انرژی را نیز یکی از چالش‌های اصلی دانست و افزود: قیمتی که اکنون برای انرژی در کشور وجود دارد واقعی نیستو این موضوع به‌ویژه در صنایع فلزی که در زنجان توسعه یافته‌اند، اثر منفی گذاشته است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان گفت: قیمت انرژی باید به عنوان یک ابزار مدیریت تقاضا اصلاح شود.

وی در پایان با اشاره به اهمیت خروجی عملی از این همایش خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم با کمک نهادهای پژوهشی مانند سازمان مدیریت و دکتر قاسملو، تصویری دقیق از وضعیت استان ارائه دهیم.


تعداد نمایش ها (25)/نظرات (0)

DNN