اخبار استانداری زنجان

اولین جلسه کمیته استانی هیأت امنای دانشگاه فرهنگیان زنجان برگزار شد

اولین جلسه کمیته استانی هیأت امنای دانشگاه فرهنگیان استان زنجان به ریاست سید محسن صادقی، استاندار زنجان، برگزار شد.

تاریخ: شنبه, 01 آذر,1404
نویسنده: زهرا رستمی
نسخه چاپی
اولین جلسه کمیته استانی هیأت امنای دانشگاه فرهنگیان زنجان برگزار شد

 

 
به گزارش روابط عمومی استانداری زنجان:استاندار زنجان در این جلسه با اشاره به کمبود استانداردهای لازم در بخش‌های ورزشی، رفاهی، استراحتگاه‌ها و خوابگاه‌های دانشگاه فرهنگیان تأکید کرد: «ضروری است تمامی فضاهای فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه به استانداردهای لازم تجهیز و ارتقا یابد.
وی با بیان اینکه مشکلات مطرح‌شده دانشگاه باید در سه بازه زمانی کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت برطرف شود، افزود: «کلیات طرح توسعه دانشگاه فرهنگیان به تصویب رسیده، اما جزئیات این طرح باید حداکثر طی یک ماه آینده توسط دبیرخانه بررسی و نهایی شود.
دکتر سید محسن صادقی در ادامه با تأکید بر استفاده از ظرفیت‌های موجود برای رفع چالش‌های فوری دانشگاه گفت: «برای حل مشکلات کوتاه‌مدت می‌توان از اماکن مازاد از طریق مولدسازی بهره برد؛ همچنین در میان‌مدت نیز امکان استفاده از ظرفیت‌های خوابگاهی دانشگاه علوم پزشکی زنجان و دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه مسئولیت اصلی دانشگاه فرهنگیان، تربیت معلمان توانمند و حرفه‌ای است، اظهار داشت: «ضروری است مهارت‌های تدریس و آموزش حرفه‌ای در این دانشگاه به‌طور صحیح و کامل ارائه شود.
استاندار زنجان همچنین بر تعیین تکلیف و هماهنگی درخصوص زمین‌های مورد نیاز دانشگاه با همکاری معاونت عمرانی تأکید کرد.
دکتر صادقی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: «با توجه به نیاز کشور به جذب نیروی انسانی در آموزش و پرورش، کمبود فضای آموزشی می‌تواند چالش‌آفرین باشد؛ بنابراین اتخاذ راهکارهای مناسب و همکاری در سطح استان می‌تواند سهم جذب نیرو در استان را تسهیل کند.
وی در پایان بر ضرورت اهتمام دانشگاه فرهنگیان در جذب هیأت علمی تأکید کرد و افزود: «دانشگاه باید از اساتید دارای مرتبه استادتمام بهره‌مند شود تا کیفیت تربیت معلم ارتقا یابد.
 

تعداد نمایش ها (141)/نظرات (0)

اخبار برگزیده
DNN