اخبار استانداری زنجان

استاندار زنجان:

همبستگی مردم بعد از اقدام تجاوزگرانه رژیم صیهونستی افزایش یافت.

 استاندار زنجان گفت: همبستگی مردم ایران فارغ از هر نوع گرایش‌ سیاسی و جریانی پس از اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی افزایش یافته است.

تاریخ: شنبه, 31 خرداد,1404
نویسنده: زهرا رستمی
نسخه چاپی
همبستگی مردم بعد از اقدام تجاوزگرانه رژیم صیهونستی افزایش یافت.

به گزارش روابط عمومی استانداری زنجان: دکتر سیدمحسن صادقی در گفت و گوی تلفنی با خبر ساعت ۲۰  شبکه اشراق در شامگاه ۳۰ خرداد، گفت: همبستگی مردم ایران فارغ از هر نوع گرایش‌ سیاسی و جریانی به طرز عجیبی پس از اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونستی افزایش یافته است.

دکتر سیدمحسن صادقی با اشاره به اشتباه محاسباتی رژیم صهیونستی در حمله تجاوزکارانه به کشور ایران، اظهار کرد: این رژیم در حمله موشکی و پهپادی، چند استان کشور از جمله استان زنجان را مورد هدف قرار داد که این اقدام صدای حامیانش را نیز درآورد و بیش از گذشته ماهیت جنایت‌کارانه این رژیم کودک‌کش را آشکار ساخت.

وی با بیان اینکه همگان می‌دانند که رژیم صهیونستی در وعده صادق ۱ و ۲ ایران را آزموده بود، تصریح کرد: رژیم منحوس اسرائیل بصورت خود خواسته  یک تنبیه سنگین در وعده صادق ۳ دریافت کرد که اکنون تا ۱۷ امین موج پرتاب موشک‌های نسل سوم را دریافت می کند و نیز همچنان دریافت خواهد کرد، مردم ایران و استان زنجان شاهد بودند که در این تهدید چه فرصت بزرگی نهفته بود.

صادقی با اشاره به اینکه حتی کسانی که از دولت فاصله گرفته و گله‌مند بودند، به شکل منسجم و متحد خواستار تنبیه قطعی و انتقام بزرگ از رژیم صهیونیستی شدند، ادامه داد: فرزندان این ملت موشک‌های کاملأ بومی را از گنبد آهنین رژیم عبور دادند و همان روز اول مردم استان و مردم کشور شاهد بودند که رژیم صهیونستی تاب‌آوری خود در مقابل موشک‌های ایران را از دست داده است‌ و حال از سایر کشورها اعم از آمریکا برای مهار این موشک‌ها درخواست کمک کرده است.

نماینده عالی دولت در استان زنجان با بیان اینکه رژیم صهیونستی عملا اذعان کرد که به تنهایی قادر رویایی با ایران بزرگ را نداشته و توان تدوام این نبرد را ندارد، بیان کرد: حملاتی که رژیم در یک هفته اخیر داشت و به استان زنجان نیز این حملات انجام می‌شد، حاکی از یک اقدام کاملا تجاوزگرانه و وحشیانه بود که ۷ تن از دلیرمردان هم‌استانی ما به درجه شهادت نایل آمدند؛ از طرفی بسیاری از پهپادها و ریزپرنده‌های رژیم با سامانه پدافندی و اقدام مدافعان مجبور به فرار یا سرنگونی شدند.

وی در ادامه به وضعیت تأمین کالاهای اساسی در استان اشاره کرد و گفت: خوشبختانه با اتخاذ تدابیری لازم‌، تأمین‌ ذخایر کالاهای اساسی و مایحتاج عمومی از جمله برنج، روغن، مرغ، شکر، گوشت، سیب زمینی، نان و بنزین تلاش زیادی توسط مدیران و مسئولین انجام شده و به اندازه کافی این مایحتاج و اقلام اساسی تامین شده است و ما هیچ کمبودی نداریم.

دکتر صادقی با اشاره به انتشار شایعات و فعالیت رسانه‌های فارسی‌زبان ماهواره به عنوان ستون پنجم دشمن صهیونستی و امپراطوری رسانه‌ای آن رژیم در گسترش عملیات روانی، افزود: این رسانه‌ها مطالبی بابت کمبود ارزاق، سوخت عرضه داشته و مردم را تشویق به خریدهای بی‌رویه و ذخیره‌ای می‌کنند که با درک شرایط از جانب مردم تا حد زیادی این تشویش‌ها از بین رفته و اکنون شاهد یک شرایط تقریبا عادی هستیم‌.

استاندار زنجان با بیان اینکه ۲.۵ برابر نیاز استان گندم ذخیره داریم، اذعان کرد: کمک‌هایی را در ابعاد مختلف به سایر استان‌ها داشتیم علی‌رغم اینکه در اکثر شهرهای استان‌ نیز شاهد حضور مسافران بودیم‌.

وی گفت: همه نانوایی‌های استان افزایش سهمیه داشتند و به صورت دو شیفته  و سه شیفته مشغول به فعالیت‌اند. خوشبختانه شرایط استان به گونه‌ای است که در هیچ زمینه‌ای کمبود نداریم و برخی نانوایی‌های بصورت سه شیفته تا ساعت ۸ شب در خدمت‌ مردم شریف زنجان هستند.

صادقی با اشاره به عدم مراجعه ماموران شرکت‌های خدمات‌رسان از جمله آب، گاز و برق استان در راستای رفاه مشترکان تاکید کرد: دو کارگروه تحت عنوان تامین و امنیت اقتصادی با حضور مدیران بخش‌های مختلف و یک کارگروه دیگر زیر ساختی مرتبط با (آب، برق، گاز و سوخت) در یک برنامه‌ریزی فشرده و هماهنگ به ترتیب به ریاست معاون اقتصادی و عمرانی استانداری تشکیل شده است که شرایط بسیار مناسبی را برای عبور از شرایط کنونی فراهم کرده‌اند.


تعداد نمایش ها (14)/نظرات (0)

اخبار برگزیده
DNN