اخبار استانداری زنجان

مشارکت نظام‌مند احزاب در قدرت می‌تواند موجب هم‌افزایی، وفاق و همصدایی بیشتر دولت_ملت شود.

محمود عباسی وفاق ملی و انسجام داخلی را هدفی راهبردی در دولت چهاردهم برشمرد و اظهار داشت: «اتحاد واقعی زمانی شکل می‌گیرد که ملت، دولت و نیروهای سیاسی کشور در یک جبهه عمل کنند. این هم‌افزایی نیازمند پرهیز از دوقطبی‌‌سازی‌های پرهزینه و اجتناب از تقابل‌های بی‌ثمر سیاسی است.»

تاریخ: یکشنبه, 25 خرداد,1404
نویسنده: علی نقی لو
نسخه چاپی
مشارکت نظام‌مند احزاب در قدرت می‌تواند موجب هم‌افزایی، وفاق و همصدایی بیشتر دولت_ملت شود.
سرپرست دفتر سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری زنجان در جلسه‌ی معارفه‌ی بخشدار باغ‌حلی سلطانیه گفت:
مشارکت نظام‌مند احزاب در قدرت می‌تواند موجب هم‌افزایی، وفاق و همصدایی بیشتر دولت_ملت شود.
به گزارش دفترسیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری زنجان، جلسه شورای اداری فرمانداری شهرستان سلطانیه، روز چهارشنبه مورخ 21/3/1404 با هدف تکریم و معارفه‌ بخشداران جدید و قدیم بخش باغ حلّی، با حضور محمود عباسی، سرپرست دفتر سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری زنجان، در فرمانداری شهرستان سلطانیه برگزار شد.
در این جلسه، محمود عباسی، سرپرست دفتر سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری زنجان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای شهرستان سلطانیه و تبریک اعیاد سعید قربان و غدیر خم، طی سخنانی به بیان دیدگاه‌ها و تأکیدات کلیدی در حوزه مدیریت سیاسی و اجتماعی استان زنجان پرداخت.
عباسی در ابتدای سخنان خود، با اشاره به سیره‌ی حکمرانی حضرت امیرالمؤمنین علی (ع)، گفت:
«مدیریت علوی، با بینش مکتب سرخ شهادت، بر پایه‌ی عدالت، ایثار و خدمت بی‌منت به مردم است. این سیره باید الگوی عملی همه مدیران در نظام اسلامی باشد.»
سرپرست دفتر سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری زنجان، در ادامه با تشبیه مدیریت در نظام جمهوری اسلامی به دو امدادی خدمت به مردم، تصریح کرد:
«مدیران در نظام اسلامی، حاملان امانتی هستند که باید با عملکرد کارآمد، آن را به نسل بعدی منتقل کنند. قرب الهی، جلب رضایت مردم و افزایش سرمایه اجتماعی، هدف غایی این چرخه مدیریتی است.»
این مسئول در بخش دیگری از سخنان خود، با انتقاد از مدیریت منفعل و نشسته، تأکید کرد:
«مدیران باید ایستاده، میدانی و در متن مردم باشند. مدیری که موجب نارضایتی شود و به‌جای یاری‌رسانی به کشور، بار اضافه‌ای بر دوش نظام باشد، جایی در ساختار خدمت ندارد.»
وی با اشاره به نقش کلیدی ارتباط فعال با بدنه اجتماعی و تشکل‌های مردمی، خاطرنشان کرد:
«تعامل هدفمند با مساجد، تشکل‌های کارگری، دانشجویی، بسیج و احزاب سیاسی، زمینه‌ساز مشارکت واقعی مردم در مدیریت کشور است. بی‌توجهی به این بسترهای مردمی، شکاف بین ملت و دولت را افزایش می‌دهد.»
عباسی با اشاره به فعالیت احزاب که در ایام خاص فعال می‌شوند، گفت:
«احزابی که در عرصه‌ی اجتماعی تداوم و حضور مؤثر نداشته باشند، به‌مرور جایگاه خود را در بین مردم از دست می‌دهند. مشارکت نظام‌مند احزاب در قدرت، ضمن تقویت شفافیت سیاسی، موجب هم‌افزایی، وفاق و همصدایی بیشتر میان دولت و ملت خواهد شد.»
وی وفاق ملی و انسجام داخلی را هدفی راهبردی در دولت چهاردهم برشمرد و اظهار داشت:
«اتحاد واقعی زمانی شکل می‌گیرد که ملت، دولت و نیروهای سیاسی کشور در یک جبهه عمل کنند. این هم‌افزایی نیازمند پرهیز از دوقطبی‌‌سازی‌های پرهزینه و اجتناب از تقابل‌های بی‌ثمر سیاسی است.»
سرپرست دفتر سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری زنجان در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به جایگاه مهم ژئوپلتیک، تاریخی، اقتصادی و فرهنگی شهرستان سلطانیه، تأکید کرد:
«سلطانیه به‌عنوان یک حوزه تمدنی و فرهنگی ارزشمند، ظرفیت بالایی برای توسعه متوازن منطقه‌ای دارد. انتظار می‌رود با نگاه برنامه‌محور و تلاش جمعی، این منطقه به جایگاه شایسته‌ خود در استان و کشور دست یابد.»
در پایان عباسی با قدردانی از تلاش‌های فرمانداری و مجموعه‌ی مدیریت اجرایی شهرستان سلطانیه و فعالان محلی بخش باغ حلی، ضمن تقدیر از زحمات رضا باقری، بخشدار سابق بخش باغ حلی، حکم ابلاغ سرپرستی محمدرضا احمدی، به‌عنوان سرپرست بخشداری باغ حلی، برای بخشدار جدید این بخش آرزوی موفقیت کرد و بر نقش‌آفرینی مدیران شهرستانی و ‌بخشی در تحقق برنامه‌‌ها و سیاست‌های ابلاغی دولت چهاردهم تأکید نمود.

تعداد نمایش ها (18)/نظرات (0)

اخبار برگزیده
DNN