به گزارش خبرنگار ایرنا، عباس بابایی روز شنبه در حاشیه آغاز آموزش های طرح «سلام» مدیریت بحران در شرکت مینو خرمدره در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اهداف و ماموریت قرارگاه سلام در مدیریت بحران شناسایی و بهره مندی از ظرفیت عظیم بخش خصوصی در کنار ظرفیت مردمی و مشارکت آنان در حل مسائل و چالشهای ملی و محلی است.
وی ادامه داد: این رویکرد یکی از مولفه های قدرت سازی و تحقق حکمرانی شایسته در دنیا و در نظام جمهوری اسلامی ایران است.
بابایی گفت: در این راستا حاکمیت مردم و بخش خصوصی بایستی به طور نظام مند و منسجم در کنار هم و به طور هم افزا نقش آفرینی کنند تا حکمرانی خوب بحران محقق شود و تضمین تداوم تولید و خدمات در بخشهای خصوصی کشور را شاهد باشیم.
وی اظهار داشت: به این منظور برای ورود بخش خصوصی به عرصه مدیریت بحران کشور از طریق شناسایی، سازماندهی و به کارگیری ظرفیتهای آن در مدیریت بحران سوانح طبیعی و صنعتی بزرگ مقیاس، قرارگاه «سلام» به استناد ماده ۱۵ قانون مدیریت بحران کشور مصوب سال ۱۳۹۸ مجلس شورای اسلامی تشکیل شد.
بابایی اضافه کرد: این قرارگاه از تابستان سال ۱۴۰۲ با تکیه بر مسئولیت اجتماعی بنگاه ها در مدیریت بحرانها در بستر سازمان مدیریت بحران کشور با راهبری ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران ملی استانی و شهرستانی کار خود را آغاز کرد.
وی هدف از اجرای طرح «سلام» را افزایش آمادگی و ایمنی در بخش خصوصی و هم افزایی ظرفیتهای موجود برای رویارویی با سوانح طبیعی و صنعتی بزرگ مقیاس در سطح ملی، منطقه ای و محلی برشمرد.
برنامه آموزش های طرح «سلام» مدیریت بحران با حضور محمد حسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور و محسن افشارچی استاندار زنجان در شرکت مینو خرمدره برگزار شد.