اخبار استانداری زنجان

سومین جلسه کمیته پیگیری و پیاده‌سازی تولید نان کامل استان

سومین جلسه کمیته پیگیری و پیاده‌سازی تولید نان کامل استان به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، نرگس مرادخانی، در سالن پیامبر اعظم (ص) برگزار شد و راهکارهای توسعه فرهنگ مصرف نان کامل و آموزش نانوایان مورد بررسی قرار گرفت.

تاریخ: دوشنبه, 27 مرداد,1404
نویسنده: زهرا رستمی
نسخه چاپی
سومین جلسه کمیته پیگیری و پیاده‌سازی تولید نان کامل استان

 

به گزارش روابط عمومی استانداری زنجان، در این جلسه، اعضای کمیته با هدف ارتقای کیفیت نان مصرفی مردم، برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات لازم برای ترویج فرهنگ استفاده از نان کامل را بررسی کردند.

افزایش تعداد واحدهای نانوایی پخت آرد کامل و برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه متصدیان نانوایی‌ها از جمله مصوبات این نشست بود.

دکترمرادخانی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، در این نشست بر ضرورت اجرای دقیق شیوه‌نامه نان کامل و پایبندی به مصوبات کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در موضوعات مرتبط با نان کامل تأکید کرد و خواستار تسریع در روند اجرایی‌سازی این برنامه‌ها شد.


تعداد نمایش ها (6)/نظرات (0)

اخبار برگزیده
DNN