اخبار استانداری زنجان

دیدار استاندار به همراه نوری فرماندار شهرستان خرم‌دره با خانواده شهید غفاری

دیدار دکتر صادقی استاندار به همراه نوری فرماندار شهرستان خرم‌دره با خانواده شهید غفاری

دیدار استاندار زنجان به همراه فرماندار خرم‌دره با خانواده شهید غفاری

استاندار زنجان در سفر به خرم‌دره به همراه نوری فرماندار شهرستان خرم‌دره با خانواده شهید محمد غفاری دیدار کرد و در این دیدار آبادانی مسجد دغدغه شهید اعلام شد.

تاریخ: شنبه, 22 شهریور,1404
نسخه چاپی
دیدار دکتر صادقی استاندار به همراه نوری فرماندار شهرستان خرم‌دره با خانواده شهید غفاری

محسن صادقی، استاندار زنجان صبح امروز و در آغاز سفر خود به خرم‌دره در منزل شهید محمد غفاری، از شهدا اقتدار حاضر شد و برای این خانواده آرزوی صبر کرد.در این دیدار پدر شهید با برشمردن خصوصیات اخلاقی شهید گفت: همه تأکید شهید بر مسجد بود و شهید همواره در مسجد فعال بود و بسیار خوش‌اخلاق بود فدای راه اسلام و کشور شد و من فرزندم را تقدیم دین کرده‌ام.مادر شهید غفاری هم از خصوصیات خوب فرزندش صحبت کرد و گفت: هر چند فرزند کوچک خانواده بود ولی در ادب بزرگ محسوب می‌شد.در این دیدار تأکید شد که وصیت شهید آبادی مسجد بود و خواندن روضه حضرت عباس در صورت شهیدشدن بود.لازم به توضیح است، شهید محمد غفاری در ۲۸ خرداد در جنگ تحمیلی رژیم به شهادت رسید.

محسن صادقی، استاندار زنجان شبح امروز و در آغاز سفر خود به خرم‌دره در منزل شهید محمد غفاری، از شهدا اقتدار حاضر شد و برای این خانواده آرزوی صبر کرد.در این دیدار پدر شهید با برشمردن خصوصیات اخلاقی شهید گفت: همه تأکید شهید بر مسجد بود.پدر شهید در این دیدار با همواره در مسجد فعال بود و بسیار خوش‌اخلاق بود فدای راه اسلام و کشور شد و من فرزندم را تقدیم دین کرده‌ام.مادر شهید غفاری هم از خصوصیات خوب فرزندش صحبت کرد و گفت: هر چند فرزند کوچک خانواده بود ولی در ادب بزرگ محسوب می‌شد.در این دیدار تأکید شد که وصیت شهید آبادی مسجد بود و خواندن روضه حضرت عباس در صورت شهیدشدن بود.لازم به توضیح است، شهید محمد غفاری در ۲۸ خرداد در جنگ تحمیلی رژیم به شهادت رسید.محسن صادقی، استاندار زنجان شبح امروز و در آغاز سفر خود به خرم‌دره در منزل شهید محمد غفاری، از شهدا اقتدار حاضر شد و برای این خانواده آرزوی صبر کرد.در این دیدار پدر شهید با برشمردن خصوصیات اخلاقی شهید گفت: همه تأکید شهید بر مسجد بود و شهید همواره در مسجد فعال بود و بسیار خوش‌اخلاق بود فدای راه اسلام و کشور شد و من فرزندم را تقدیم دین کرده‌ام.مادر شهید غفاری هم از خصوصیات خوب فرزندش صحبت کرد و گفت: هر چند فرزند کوچک خانواده بود ولی در ادب بزرگ محسوب می‌شد.در این دیدار تأکید شد که وصیت شهید آبادی مسجد بود و خواندن روضه حضرت عباس در صورت شهیدشدن بود.لازم به توضیح است، شهید محمد غفاری در ۲۸ خرداد در جنگ تحمیلی رژیم به شهادت رسید.


تعداد نمایش ها (4)/نظرات (0)

اخبار برگزیده
DNN