اخبار استانداری زنجان

استاندار زنجان:

برنامه‌ریزی برای شرایط پساجنگ ضروری است / ایران به عنوان قدرت اول خاورمیانه تثبیت خواهد شد

استاندار زنجان با بیان اینکه ایران پس از اتمام جنگ به عنوان قدرت اول خاورمیانه تثبیت خواهد شد، گفت: برنامه‌ریزی برای شرایط پساجنگ و مدیریت کنش‌های اجتماعی در آن دوران ضروری است. مدیران باید از هرگونه دوگانه‌سازی و شکاف اجتماعی پرهیز کرده و با حضور در میان مردم، دلایل گرانی‌ها و موفقیت‌ها را تشریح کنند.

تاریخ: چهارشنبه, 13 خرداد,1405
نویسنده: زهرا رستمی
نسخه چاپی
برنامه‌ریزی برای شرایط پساجنگ ضروری است / ایران به عنوان قدرت اول خاورمیانه تثبیت خواهد شد

 

به گزارش روابط عمومی استانداری زنجان،  سید محسن صادقی، استاندار زنجان، روز چهارشنبه در نشست کارگروه اجتماعی، فرهنگی و سلامت استان با اشاره به وضعیت کنونی کشور، افزود: کشور در شرایط «سکوت نظامی» و جنگ قرار دارد و با وجود قطعیت نداشتن تداوم آتش‌بس یا تشدید درگیری‌ها، ایران به عنوان برنده این نبرد در تمامی ابعاد شناخته می‌شود.

 استاندار زنجان به اقتدار ملی ایران اشاره کرد و گفت: این پیروزی حاصل «چهار ضلع راهبردی» شامل میدان، خیابان و حضور مردم، دیپلماسی و پشتیبانی دولت در حوزه امنیت غذایی و معیشتی است.

 وی با اشاره به اذعان دشمن و اعترافات مقامات غربی از جمله ترامپ مبنی بر سرسختی و مقاومت بی‌نظیر مردم ایران، اضافه کرد: این مقاومت به تحقیر رژیم صهیونیستی و تغییر وضعیت امنیتی منطقه منجر شده است.

 صادقی به تکالیف مدیران و دستگاه‌های اجرایی در شرایط کنونی پرداخت و افزود: مدیران موظفند از هرگونه دوگانه‌سازی و شکاف اجتماعی پرهیز کنند. فرمانداران در میان اقشار مختلف حاضر شوند و صدای مردم را بشنوند.

 استاندار زنجان با بیان اینکه استان زنجان در شاخص‌های تورمی نسبت به استان‌های همجوار وضعیت بهتری دارد که باید به اطلاع مردم برسد، گفت: رژیم صهیونیستی عملیات ویژه روانی برای سوژه‌سازی و ایجاد نارضایتی‌ها ترتیب داده است. مدیران باید با خنثی‌سازی فعالانه این عملیات‌ها، مانع از تحقق اهداف دشمنان شوند.

 وی در ادامه به موضوع سرمایه اجتماعی و استفاده از نتایج پیمایش ملی سرمایه اجتماعی برای بهبود خدمات دستگاهی اشاره کرد و افزود: هر دستگاه باید یک کارشناس مجرب برای پیگیری متغیرهای شکنندگی سرمایه اجتماعی تعیین کند.

 صادقی بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های نخبگانی تأکید کرد و گفت: بهره‌گیری از اساتید دانشگاه، فرهنگیان، ائمه جمعه و تشکل‌های دانشجویی برای تقویت همگرایی ملی نتایج خوبی دارد.

 استاندار زنجان با تأکید بر اینکه نباید اجازه داد افرادی با تفکرات دوگانه تریبون را در دست بگیرند یا موجب کاهش حضور مردم شوند، گفت: خیابان همانند میدان به گونه‌ای مدیریت شود تا حضور مؤثر مردم تداوم داشته باشد.

 وی با اشاره به پشتیبانی از موکب‌ها افزود: ۳۲۲ موکب در استان در این ایام فعال است و باید زمان‌بندی مناسبی برای فعالیت و تقویت حضور خودجوش مردمی در خیابان‌ها صورت بگیرد.

 استاندار زنجان با بیان اینکه ارزیابی عملکرد مدیران در شاخص‌های جشنواره شهید رجایی امسال صرفاً بر اساس «دفاع ملی» تعیین شده است، گفت: مدیران دستگاه‌های زیرساختی شامل برق، آب، گاز، اورژانس و پزشکی قانونی و بخش خصوصی در ایام جنگ و تعطیلات اخیر، فراتر از انتظار ظاهر شده‌اند که این امر عامل اصلی موفقیت در دفاع ملی بوده است.

 صادقی در پایان بر نظارت ویژه بر مصرف آب و برق با توجه به گرمای تابستان و ترویج فرهنگ صرفه‌جویی، مشارکت فعال دستگاه‌ها در «پویش ملی سنجش سلامت روان» و اطلاع‌رسانی به کارکنان و جامعه هدف و همچنین رسیدگی به سکونتگاه‌های غیررسمی و مناطق حاشیه‌نشین در قالب برنامه‌های توانمندسازی تأکید کرد.
 


تعداد نمایش ها (6)/نظرات (0)

اخبار برگزیده
DNN