اخبار استانداری زنجان

استاندار زنجان در دیدار با خانواده شهید «محمدحسین سودی»:

ادامه راه شهدای امنیت وظیفه همگانی است

سید محسن صادقی، استاندار زنجان، به همراه جمعی از مسئولان استانی، با حضور در منزل شهید والامقام «محمدحسین سودی»، با خانواده این شهید گرانقدر دیدار و گفت‌وگو کرد. در این دیدار که حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی، دبیرکل جامعه روحانیت مبارز کشور نیز حضور داشت، ضمن تجلیل از مقام شامخ شهید، بر تداوم راه شهدای امنیت تأکید شد.

تاریخ: یکشنبه, 17 خرداد,1405
نویسنده: زهرا رستمی
نسخه چاپی
ادامه راه شهدای امنیت وظیفه همگانی است

 

به گزارش روابط عمومی استانداری زنجان،  سید محسن صادقی، استاندار زنجان، به همراه جمعی از مسئولان استانی، با حضور در منزل شهید والامقام «محمدحسین سودی»، با خانواده این شهید گرانقدر دیدار و گفت‌وگو کرد. در این دیدار، حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی، دبیرکل جامعه روحانیت مبارز کشور، استاندار زنجان و دیگر مسئولان، ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدای راه حق و حقیقت، از صبر و ایثار خانواده این شهید عزیز تجلیل کردند و لوح تقدیری به رسم یادبود به ایشان اهدا شد.

 استاندار زنجان در این دیدار، امنیت و اقتدار امروز کشور را مرهون خون پاک شهدا دانست و بر لزوم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه تأکید کرد. وی افزود: ادامه راه شهدای امنیت، وظیفه همگانی است و باید با تمام توان در مسیر حفظ دستاوردهای انقلاب گام برداریم.

 گفتنی است، شهید «محمدحسین سودی» از شهدای دلاور گردان تخریب بود که در تاریخ ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵، حین خنثی‌سازی بمب‌های به‌جامانده از حملات متجاوزگرانه رژیم آمریکایی-صهیونیستی به کشور، به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

 این شهید سرافراز متولد ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۷ و دانش‌آموز سال دوازدهم بود که در سن ۱۸ سالگی به خیل شهدا پیوست. پیکر پاک این شهید والامقام در مزار پایین شهر زنجان آرام گرفته است.
 


تعداد نمایش ها (8)/نظرات (0)

اخبار برگزیده
DNN