اخبار استانداری زنجان

استاندار زنجان در دیدار با رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور؛

نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی استان با جدیت دنبال می‌شود

استاندار زنجان گفت: ۱۰۷ پروژه مدرسه‌سازی با میانگین پیشرفت ۶۴۷ درصد در استان در دست اجراست که این آمار بالاتر از میانگین کشوری است.

تاریخ: جمعه, 04 اردیبهشت,1405
نویسنده: زهرا رستمی
نسخه چاپی
نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی  استان با جدیت دنبال می‌شود

به گزارش روابط عمومی استانداری زنجان دکتر سید محسن صادقی، استاندار زنجان در نشست با حمیدرضا خانمحمدی معاون وزیر و رییس سازمان نوسازی مدارس کشور که در محل دفتر استانداری انجام شد، با اشاره به نهضت عدالت آموزشی به عنوان یکی از نقاط قوت دولت چهاردهم، و چهار اولویت دولت پزشکیان، این رویکرد را بسیار امیدآفرین دانست و گفت این نهضت در استان با جدیت دنبال میشود.

استاندار زنجان اظهار داشت: موضوع تغییرات جابجایی جمعیتی و آمایش سرزمینی در گذشته به اندازه کافی مورد توجه قرار نگرفته است و باید نگاهی بلندمدت به این موضوع در سازمان نوسازی وجود داشته باشد.

وی با بیان اینکه بیش از ۱۳۰ زمین با کاربری آموزشی داریم که بیش از نیاز استان است، تاکید کرد: با توجه به عبور جمعیت زنجان از ۵۰۰ هزار نفر و تبدیل آن به یک کلان‌شهر باید تمرکز ویژه‌ای به توسعه زیرساخت‌های آموزشی در استان کرد.

استاندار زنجان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اولویت بازسازی و تعمیر خسارت‌های وارد شده در جنگ تحمیلی سوم خاطرنشان کرد: از هشت شهرستان استان،۶ شهرستان استان درگیر مستقیم جنگ بودند و ۸۷ شهید در داخل و خارج استان تقدیم کرده‌ایم.

استاندار زنجان با بیان اینکه مجموع خسارت برآورد شده از سوی دولت در جنگ ۴۰ روزه بر کشور ۲۷۶ همت است، افزود: سهم استان زنجان ۳.۵ همت و قابل توجه بوده که این رقم منهای آسیب به حوزه نظامی و نیروهای مسلح است.

وی از هماهنگی خوب مدیریت استان و دستگاه‌های ذی‌ربط ابراز رضایت کرد و گفت: با این شرایط، از جهت پیشرفت پروژه‌ها با مشکل خاصی روبرو نیستیم.

استاندار زنجان با تأکید بر ریشه‌دار بودن فرهنگ خیرین در استان، ابراز امیدواری کرد که در دولت چهاردهم، با تداوم روندها و تعهدات، بتوانیم به نتایج قابل قبولی در حوزه ساخت فضاهای آموزشی دست یابیم.

وی افزود: عزم همکاری‌ها ما به تکمیل پروژه‌ها و بازگشایی باشکوه سال تحصیلی جدید و رسیدن مشکلات به حداقل، گره خورده است.

وی همچنین اعلام کرد که ۱۰۷ پروژه مدرسه‌سازی با میانگین پیشرفت ۶۴ درصد در استان در دست اجراست که این آمار بالاتر از میانگین کشوری است.

دکتر سید محسن صادقی به ظرفیت‌های استان در حوزه مولدسازی اشاره کرد و اظهار داشت: امیدواریم زنجان بتواند نقش خود را در این حوزه ایفا کند.


تعداد نمایش ها (5)/نظرات (0)

DNN