»قابل توجه افراد معرفی شده سه برابر ظرفیت مرحله تکمیل ظرفیت دوازدهمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه های اجرایی جهت بررسی مدارک»
به اطلاع آن دسته از داوطلبان گرامی سه برابر ظرفیت مرحله تکمیل ظرفیت شرکت کننده در آزمون استخدامی فراگیر دوازدهم برای شغل- محلهای استانداری زنجان که در بخش وضعیت داوطلب عبارت « شما برای طی مرحله بررسی مدارک معرفی میشوید» قید گردیده است؛ میرساند جهت ارائه و بررسی مدارک خود از روز چهارشنبه مورخ 13/03/1405 تا روز چهارشنبه مورخ 13/03/1405 از ساعت 8 لغایت 13 با به همراه داشتن مدارک ذیل شخصاً به آدرس: میدان قائم -بلوار شهید چمران- استانداری زنجان مراجعه نمائید و پس از تحویل آنها، رسید دریافت نمایند.
تذکر مهم: عدم مراجعه داوطلب در مهلت مقرر اعلام شده، به منزله انصراف از سایر مراحل استخدامی تلقی میگردد.
ردیف
روز
تاریخ
نام خانوادگی بر اساس حروف الفبای فارسی
1
چهارشنبه
13/03/1405
هیمن عزیزی پور
2
علیرضا شریفی
3
مرتضی احمدی
4
جلال بیگدلی
5
سیده زهرا عظیمی گهراز
6
مهرداد کریمپور فرد
7
امین محمودوند
8
عباس دینی
9
مهناز صفری قمشلو
10
احسان آنا مرادی
11
ساریسا محمدی
12
مریم علمی
13
وحید باصر هریس
14
حمیده آزاد
15
باقر نبی زاده
16
فرانک یوسفی نژاد
مدارک مورد نیاز :
لازم به ذکر است نخبگانی که پروژه تحقیقاتی جایگزین خدمت مورد تأئید مرکز نخبگان و استعدادهای برتر نیروهای مسلح را شروع نموده و دوره آموزش نظامی خود را طی نموده اند، می بایست حداکثر تا ۱۲ ماه پس از تاریخ برگزاری آزمون (۰۸/۱۰/۱۴۰۲) نسبت به ارائه گواهی پایان خدمت خود به دستگاه اجرائی اقدام نمایند.
تذکر: با توجه به تغییرات تقسیمات کشوری در سالهای مختلف، در صورت اختلاف نظر یا ابهام در خصوص شهرستان محل تولد، ملاک عمل نظر اداره کل ثبت احوال استان مربوطه خواهد بود.
الف - داشتن گواهی تحصیل در مقاطع تحصیلی ابتدایی، راهنمایی یا دبیرستان در شهرستان محل مورد تقاضا با تأیید اداره آموزش و پرورش شهرستان مربوطه
ب - گواهی اشتغال به کار رسمی، پیمانی و قراردادی در بخش دولتی و عناوین مشابه در بخش خصوصی مشروط به پرداخت حق بیمه.
دعوت به مصاحبه آزمون استخدامی فراگیر استانداری و فرمانداریهای تابعه
داوطلبان آزمون استخدامی فراگیر استانداری و فرمانداریهای تابعه که در مرحله آزمون کتبی حد نصاب نمره لازم را کسب و مدارک آنها به صورت چند برابر ظرفیت اخذ و مورد تأیید قرار گرفته است به مصاحبه دعوت شدند.
اداره کل اداری و مالی استانداری زنجان با صدور اطلاعیهای اعلام کرد: به اطلاع داوطلبان گرامی که در آزمون استخدامی فراگیر استانداری و فرمانداریهای تابعه در مرحله آزمون کتبی حد نصاب نمره لازم را کسب نمودهاند و مدارک آنها به صورت چند برابر ظرفیت اخذ و مورد تأیید قرار گرفته است میرساند مرحله دوم و مصاحبه استخدامی در روزهای شنبه، یکشنبه و دوشنبه (۴ و ۵ و ۶ مرداد ماه ۱۴۰۴) در محل جهاد دانشگاهی (واقع در اراضی پایین کوه، ضلع شرقی میدان شورا، مجتمع جها دانشگاهی ، طبقه سوم) برگزار میگردد.
همچنین روز و ساعت حضور داوطلبان بهصورت تماس تلفنی و حداکثر تا روز پنجشنبه اطلاعرسانی خواهد شد.
لازم به ذکر است عدم حضور داوطلبین در زمان اعلام شده بمنزله انصراف از ادامه فرآیند استخدام بوده و افراد موصوف از فهرست داوطلبین حذف خواهند شد.
داوطلب گرامی باسلام به اطلاع می رساند ارزیابی تکمیلی پذیرفته شدگان دوازدهمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه های اجرایی کشور (شغل- محلهای استانداری زنجان) از 4 الی 6 مرداد ماه برگزار خواهد شد. لطفا جهت اطلاع از زمان دقیق و مکان برگزاری و مدارک مورد نیاز به آدرس زیر مراجعه نمایید.
https://b2n.ir/jahadzn