اخبار فرمانداري

پرویز خالقی فرماندار شهرستان زنجان

"جلب مشارکت مردم باید از الویتهای مدیران باشد"

پرویز خالقی فرماندار شهرستان زنجان در جلسه شورای اداری بخش زنجانرود با اشاره به اهمیت بالای سرمایه گذاری افزود:با ایجاد هر یک فرصت شغلی بسیاری از معضلات اجتماعی کم گردیده و بسیاری از هزینه های امنیتی،اجتماعی،فرهنگی و اقتصادی جامعه کاسته شده و اغلب ناهنجاریهای جامعه کمرنگ میشود، بدین جهت دست سرمایه گذار را میبوسیم و با تمام توان از سرمایه گذاران حمایت کرده و انتظار دارم همه مدیران متولی نیز در این رابطه از هیچ کوششی دریغ نکنند.

تاریخ: چهارشنبه, 25 اسفند,1400
نویسنده: Anonym
نسخه چاپی
کلمات کلیدی:
"جلب مشارکت مردم باید از الویتهای مدیران باشد"

فرماندار زنجان با تاکید بر اینکه نیت همه ما باید رضای خداوند متعال باشد اظهار داشت: اگر کارها برای رضای خدا باشد قطعا مردم هم راضی به رضای خداوند هستند و مطمئن هستم برکت فراوانی نیز در کارهایمان خواهد بود.

در حاشیه این جلسه از خدمات آقای حسین ولی بیگلوئی تقدیر و با حکم استاندار محترم آقای عبداله اسکندری به عنوان سرپرست بخشداری بخش زنجانرود معرفی گردید.


تعداد نمایش ها (125)/نظرات (0)