فرماندار زنجان: تصمیم سازیهای کلان حوزه آرد و نان بایستی با لحاظ تمامی جوانب اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بوده و نیز براساس نظرات فنی کارشناسان و مجربان این حوزه باشد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری زنجان، پرویز خالقی فرماندار شهرستان زنجان ضمن صحبت های خود در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان زنجان، تاکید کرد: در راستای دستیابی به نقاط مطلوب، تصمیم سازیهای حوزه آرد و نان بایستی با لحاظ تمامی جوانب اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بوده و نیز براساس نظرات فنی کارشناسان و مجربان این حوزه باشد.
فرماندار زنجان ضمن عنوان ساختن آرد و نان به عنوان مقوله استراتژیک و حیاتی، تاکید نمود: اعضای کارگروه بایستی با حساسیت تمام در جلسات حضور یافته و ضمن اشرافیت کامل بر موضوعات مربوطه، نسبت به تصمیم سازیها اقدام نمایند.
وی به اصل تکریم اربابان رجوع در ادارات و مشتریان در صنوف اشاره نموده و گفت: بایستی با نصب تابلوهای گویا در نانواییها که حاوی اطلاعات مربوط به زمان پخت نان، ایام تعطیل و ... باشند، یکی از حقوق بدوی مشتریان را تامین کرد.
خالقی به ضرورت انجام بازدیدهای مستمر و موثر از نانواییها توسط اکیپهای ویژه تاکید نموده و افزود: این بازرسی ها بایستی به سرکشی های نتیجه بخش منتهی شده و با اثرگذاری ملموس در راستای ارتقای کیفیت عرضه نان به مشتریان، عموم مردم از عواید آن بهره مند شوند.
تعداد نمایش ها (30)/نظرات (0)