اخبار

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری زنجان: نیروهای آتش‌نشانی زنجان به حالت آماده‌باش درآمدند

 رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری زنجان با اشاره به انجام بازدیدهای فنی از همه هیات‌های مذهبی و مساجد زنجان گفت: با توجه به در پیش بودن چند مراسم عزاداری مهم نیروهای آتش‌نشانی در آماده باش کامل هستند و همه مرخصی‌ها لغو شده است.

تاریخ: ﺳﻪشنبه, 03 مرداد,1402
نویسنده: زهرا امانی
نسخه چاپی
رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری زنجان: نیروهای آتش‌نشانی زنجان به حالت آماده‌باش درآمدند

مجید امیرفضلی روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: از روز اول ماه محرم آتش‌نشانان زنجانی در آماده‌باش کامل بوده و همه مرخصی‌ها لغو شده است که در مجموع هم اکنون ۶۱ آتش‌نشان با ۱۶ اکیپ در نقاط مختلف شهر مستقر هستند.

وی با اشاره به اینکه از نخستین روز ماه محرم تامین ایمنی عزاداری‌ها در هیأت مذهبی چه روزانه و چه شبانه با استقرار آتش‌نشانان همراه است، اضافه کرد: از فردا استقرارها در محل هیات‌های مذهبی با توجه به برگزاری دسته عزاداری حسینیه اعظم زنجان و همچنین مراسم روز تاسوعا و عاشورا افزایش پیدا می‌کند.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری زنجان با تاکید بر شاخص بودن چند هیات عزاداری در ایام محرم آنهم به دلیل حضور جمعیت قابل توجه اظهار داشت: هیأت ثارالله، زینبیه و حسینیه اعظم، مسجد سید، امامزاده سید ابراهیم(ع) و حیدریون توسط نیروهای امدادی پوشش ویژه داده می‌شوند.

امیرفضلی با بیان اینکه همزمان با ایام تاسوعا و عاشورا حسینی ضمن استقرار در نقاط مختلف شهرستان که محل تجمع هیات‌های مذهبی است، تامین امنیت عزاداران حسینی را بر عهده خواهند داشت اضافه کرد: همچنین تمامی ایستگاه‌های آتش‌ نشانی زنجان طی این ۲ روز در ‌آماده ‌باش کامل به سر می‌برند و با برخورداری از تیم‌های ویژه و خودروهای سنگین، سبک، پیش رو و آمبولانس خدمات خود را به عزاداران حسینی ارائه می‌دهند.


تعداد نمایش ها (122)/نظرات (0)