اخبار

بابایی مدیرکل مدیریت بحران استان: سه هزار زائر از زنجان به مرقد امام راحل اعزام می شوند

بیر ستاد برگزاری مراسم سی و پنجمین سالگرد ارتحال امام راحل و قیام ۱۵ خرداد در استان در این نشست، گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته امسال‌ سه هزار زائر به مرقد امام راحل اعزام می‌شوند.

تاریخ: ﺳﻪشنبه, 18 اردیبهشت,1403
نویسنده: زهرا امانی
نسخه چاپی
بابایی مدیرکل مدیریت بحران استان: سه هزار زائر از زنجان به مرقد امام راحل اعزام می شوند

دبیر ستاد برگزاری مراسم سی و پنجمین سالگرد ارتحال امام راحل و قیام ۱۵ خرداد در استان در این نشست، گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته امسال‌ سه هزار زائر به مرقد امام راحل اعزام می‌شوند.

عباس بابایی افزود: برای اعزام مطلوب زائران چندین کمیته همکاری می کنند و متولی کمیته مراسم، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان است.

وی گفت:این کمیته برنامه های مربوط به سالگرد ارتحال و قیام ۱۵ خرداد را در شهرها و روستاها آغاز کرده است.

این مسوول با بیان اینکه فرمانداران نیز در شهرستان ها ستاد شهرستانی و کمیته های زیر مجموعه را فعال کنند، گفت: تلاش می شود با همکاری مطلوب کمیته های زیر مجموعه خدمت رسانی مطلوبی به زائران ارائه شود.

وی یکی از کمیته های فعال ستاد را کمیته فرهنگی و اطلاع رسانی با محوریت صدا و سیما اعلام کرد و گفت: کمیته اعزام نیز با محوریت سپاه، انجام فرآیندهای لازم از قبیل ثبت نام، ساماندهی کاروان ها و اعزام را برعهده‌ دارد.


تعداد نمایش ها (81)/نظرات (0)