اخبار

پاسخگویی فرمانده انتظامی، مدیر عامل شرکت گاز و مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان به درخواست ها و شکایات مطرح شده از سوی مردم در تماس با تلفن 111 سامد

سرتیپ دوم جهانبخش فرمانده انتظامی، احمدلو مدیر عامل شرکت گاز و ایزدی مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان روز دوشنبه مورخ  1399/09/17 از ساعت 8:30 با حضور در دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری به تعدادی از درخواست ها و شکایات مردمی، به صورت مستقیم از طریق خط 111 پاسخ دادند. 

تاریخ: ﺳﻪشنبه, 18 آذر,1399
نویسنده: Anonym
دسته ها: اخبار
نسخه چاپی
پاسخگویی فرمانده انتظامی، مدیر عامل شرکت گاز و مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان به درخواست ها و شکایات مطرح شده از سوی مردم در تماس با تلفن 111 سامد

در ادامه روند پاسخگویی مسئولین به مطالبات مردمی و افکار عمومی از طریق تلفن (111) به منظور ایجاد بستر مناسب برای تعامل آسان مردم و دولت، برنامه ارتباط مردمی مسئولین در بستر سامد با حضور سه تن از مدیران دستگاه های اجرایی، صبح روز دوشنبه مورخ 1399/09/10 برگزار شد. سرتیپ دوم جهانبخش فرمانده انتظامی از ساعت 8:30  الی 10 ، احمدلو مدیر عامل شرکت گاز از ساعت  10:10 الی 11:40 و ایزدی مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان از ساعت 11:50 الی 13:15  پاسخگوی درخواست ها و مطالبات مردمی بودند.


تعداد نمایش ها (784)/نظرات (0)