اخبار

پاسخگویی معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری، مدیر عامل شرکت آب منطقه ای و مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان به درخواست ها و شکایات مطرح شده از سوی مردم در تماس با تلفن 111 سامد

شاددل معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری، افشاری مدیر عامل شرکت آب منطقه ای و جزءقاسمی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان روز دوشنبه مورخ  1400/01/30 از ساعت 8:30 با حضور در دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری به تعدادی از درخواست ها و شکایات مردمی، به صورت مستقیم از طریق خط 111 پاسخ دادند. 

تاریخ: دوشنبه, 30 فروردین,1400
نویسنده: سعادتی
دسته ها: اخبار
نسخه چاپی
پاسخگویی معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری، مدیر عامل شرکت آب منطقه ای و مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان به درخواست ها و شکایات مطرح شده از سوی مردم در تماس با تلفن 111 سامد

در ادامه روند پاسخگویی مسئولین به مطالبات مردمی و افکار عمومی از طریق تلفن (111) به منظور ایجاد بستر مناسب برای تعامل آسان مردم و دولت، برنامه ارتباط مردمی مسئولین در بستر سامد با حضور سه تن از مدیران دستگاه های اجرایی، صبح روز دوشنبه مورخ 1400/01/30 برگزار شد. شاددل معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری از ساعت 8  الی 9:15 ، افشاری مدیر عامل شرکت آب منطقه ای از ساعت 10:10 الی 11:40 و جزءقاسمی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان از ساعت 11:50 الی 13:15 پاسخگوی درخواست ها و مطالبات مردمی بودند.


تعداد نمایش ها (227)/نظرات (0)