EasyDNNnews

ﺳﻪشنبه, 28 اسفند,1403

برگزاری جلسه مشترک ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران و جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر به ریاست خلجی سرپرست فرمانداری شهرستان ابهر

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ابهر به نقل از ایسنا/زنجان؛ فرماندار ابهر با اشاره به ظرفیت‌های مغفول درسجین گفت: این روستا گنج گردشگری ابهر است که با برنامه‌ریزی درست می‌تواند به مقصد مهم گردشگری در منطقه تبدیل شود. 

سعید خلجی امروز (سه‌شنبه ۲۸ اسفند) در جلسه ستاد خدمات سفر شهرستان ابهر با اشاره به لزوم توجه جدی به روستاهای هدف گردشگری، اظهار کرد: روستای درسجین گنج گردشگری ابهر است که باید احیا شود و برنامه‌ریزی‌های متنوعی برای جذب گردشگر در این روستا انجام گیرد. 

وی تصریح کرد: برگزاری نمایشگاه عرضه محصولات بومی و فرهنگی منطقه در درسجین یکی از راهکارهای جذب گردشگر است و دهیار نیز باید به‌صورت مستمر و فعال در اجرای این برنامه‌ها حضور داشته باشد. 

فرماندار ابهر با تأکید بر لزوم پاک‌سازی ورودی‌ها و سطح شهر برای استقبال از نوروز، افزود: ابهر یکی از شهرهای بزرگ و زیبای استان است که بسیاری از جاذبه‌های آن در سطح کشور بی‌نظیر بوده و باید فضای شهر برای جذب گردشگران آماده‌سازی شود که در این بین نظافت وردی و داخل شهر باید مورد توجه حدی قرار گیرد. 

خلجی با اشاره به ظرفیت بالای توریسم مذهبی در کشور، عنوان کرد: ابهر دارای امامزادگان شاخصی همچون امامزاده یعقوب (ع) و زیدالکبیر (ع) است و باید از این ظرفیت برای رونق گردشگری مذهبی بهره‌برداری شود زیرا ظرفیت توریسم مذهبی اولین ظرفیت گردشگری در کشور است. 

وی با توضیح اینکه رعایت نکات بهداشتی در مراکز خدماتی به‌صورت جدی مورد بررسی قرار می‌گیرد زیرا هر گونه بی‌قانونی و رعایت نشدن موازین بهداشتی با برخورد جدی همراه خواهد بود، تصریح کرد: خوشبختانه وضعیت اسکان فرهنگیان در ابهر مطلوب و مرتب گزارش شده که لازم است سایر ادارات نیز این روند را دنبال کنند. 

فرماندار ابهر به اقدامات شهرداری‌ها در حوزه روشنایی معابر اشاره کرد و گفت: این اقدامات باید به‌گونه‌ای باشد که برای مردم ملموس باشد که با توجه به همین موضوع اداره برق نیز اهتمام جدی برای تأمین روشنایی در ایام نوروز داشته باشد. 

او با اشاره به اینکه خروج مدیران از شهرستان در ایام تعطیلات باید حتما با هماهنگی باشد، ادامه داد: برای ایامی که مدیران در شهرستان نیستند حتما باید معاون تعیین شده و در شهرستان حضور داشته باشد. 

وی با اشاره به در پیش رو بودن چهارشنبه‌سوری، تصریح کرد: کشیک در ادارات باید حتما مستقر باشد و مسئولان همکاری کامل با نیروی انتظامی داشته باشند. 

خلجی تأکید کرد: مهم‌ترین کار، تأمین آرامش مردم است و همه باید در جایگاه خود به‌گونه‌ای عمل کنیم که شهروندان و مسافران نوروزی رضایت‌مند باشند. 

وی با توضیح اینکه سال آینده روزی به‌نام روز ابهر نام‌گذاری خواهد شد، خاطرنشان کرد: طی این روز از مفاخر، بزرگان و چهره‌های افتخارآفرین شهرستان تجلیل خواهد شد.

دوشنبه, 27 اسفند,1403

جشن گلریزان ویژه آزادسازی زندانیان جرائم غیر عمد شهرستان با حضور خلجی سرپرست فرمانداری و خیرین و معتمدین شهرستان ابهر

یکشنبه, 26 اسفند,1403

بازدید میدانی از مراکز اسکان نوروزی و بررسی مسائل و مشکلات اقامتگاه های مسافران در شهرستان توسط خلجی سرپرست فرمانداری شهرستان ابهر

یکشنبه, 26 اسفند,1403

برگزاری جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان ابهر

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ابهر،جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان با حضور علیمردانی نماینده مردم شهرستان های ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی و خلجی سرپرست فرمانداری شهرستان  در سالن جلسات پیامبر اعظم (ص) فرمانداری ابهر برگزار گردید. 

همچنین در این جلسه از زحمات واعظی بخشدار مرکزی شهرستان ابهر قدردانی و نعمتی بعنوان سرپرست جدید بخشداری مرکزی شهرستان ابهر منصوب شد.

یکشنبه, 26 اسفند,1403

برگزاری جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان ابهر

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ابهر ، جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان با حضور علیمردانی نماینده مردم شهرستان های ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی ، رفیعی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان ابهر و مسئولین مربوطه در سالن جلسات فرمانداری ابهر برگزار گردید. 

RSS
اولین3940414244464748انتها