EasyDNNnews

چهارشنبه, 12 آذر,1404

برگزاری جلسه کارگروه عمران شهری و ستاد باز آفرینی پایدار شهری شهرستان ابهر

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ابهر ،جلسه کارگروه عمران شهری و ستاد باز آفرینی پایدار شهری شهرستان ابهر با حضور غلامرضا کاظمیان شیروان معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی،دکتر علیمردانی نماینده مردم شریف شهرستانهای ابهر،خرمدره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی،خلجی فرماندار شهرستان،اصحاب رسانه و اعضای مربوطه در سالن جلسات پیامبر اعظم (ص) فرمانداری شهرستان ابهر برگزار گردید.

ﺳﻪشنبه, 11 آذر,1404

بازدید میدانی و بررسی وضعیت مسیر روستایی اسپاس–کینه‌ورس

به گزارش روابط‌عمومی فرمانداری شهرستان ابهر، مهندس مصطفی ثنایی سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرمانداری، به‌همراه سرپرست امور منابع آب،رییس راهداری وحمل ونقل جاده ای و دهیاران روستاهای اسپاس و کینه‌ورس از مسیر روستایی اسپاس–کینه‌ورس بازدید میدانی به عمل آوردند. مقرر گردید مسیر روستایی ابهر _ اسپاس _کینه ورس با استفاده از ظرفیت ماشین الات راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان ابهر طی سال جاری شانه سازی گردد.

ﺳﻪشنبه, 11 آذر,1404

برگزاری سومین جلسه شورای هماهنگی اشتغال شهرستان ابهر

به گزارش روابط عمومی فرمانداری ابهر ، سومین جلسه شورای هماهنگی اشتغال شهرستان ابهر در مورخ 1404/09/10با حضور اعضا، در محل سالن جلسات فرمانداری شهرستان ابهر برگزار گردید.

موسوی‌پور رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان ابهر به تشریح دستورکار نشست و ارائه توضیحاتی درباره تسهیلات تبصره های ۱۵ و ۱۸ پرداخت. تعدادی از مدیران دستگاه‌های اجرایی گزارش‌های خود را در خصوص اقدامات حوزه اشتغال ارائه کردند. آقاجانلو مدیر کارآفرینی و اشتغال اداره‌ کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان با قدردانی از عملکرد ابهر در حوزه اشتغال گفت:«ابهر یکی از شهرستان‌های پیشتاز استان در شاخص‌های اشتغال است و تلاش می‌شود تسهیلات بانکی به‌موقع پرداخت شود.»

خلجی فرماندار شهرستان، با اشاره به تأخیر در ابلاغ این تسهیلات و لزوم مشخص شدن سهم شهرستان‌ها گفت:«ابهر به دلیل سهم بالای سرمایه‌گذاری صنعتی باید بتواند جذب قابل‌توجهی از این تسهیلات داشته باشد.» وی به ضرورت ارائه گزارش‌های دقیق و قابل سنجش از سوی مدیران اشاره کرد و افزود: «معرفی طرح‌ها به بانک کافی نیست؛ مهم این است که چه میزان تسهیلات پرداخت شده است.» فرماندار با اشاره به برگزاری ۳۷ جلسه رفع موانع تولید در شهرستان اعلام کرد: «از این پس،جلسات ماهانه کمیته اشتغال به‌طور منظم برگزار خواهد شد و عملکرد دستگاه‌ها به‌صورت شفاف بررسی می‌شود.»

دوشنبه, 10 آذر,1404

پیام فرماندار شهرستان ابهر به مناسبت روز مجلس شورای اسلامی

بسمه تعالی

روز مجلس شورای اسلامی، فرصتی ارزشمند برای تکریم شأن و جایگاه والای نهاد قانون‌گذاری و قدردانی از تلاش‌ها و مجاهدت‌های نمایندگان مردم است؛ بزرگ‌مردانی که با التزام به قانون، تعهد به آرمان‌های انقلاب اسلامی و اهتمام به تحقق مطالبات عمومی، نقش‌آفرین عرصه مدیریت و پیشبرد امور کشور هستند. این روز، یادآور سیره نورانی شهید آیت‌الله سید حسن مدرس است؛ فقیهی مجاهد و سیاستمداری حق‌طلب که عقلانیت، شجاعت و آزادگی را در تاریخ معاصر ایران به یادگار گذاشت. به‌مناسبت این روز گرانقدر، مراتب تقدیر و سپاس خود را از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی بویژه خدمات،پیگیری‌های مستمر و رویکرد توسعه‌محور جناب آقای دکتر منصور علیمردانی، نماینده محترم مردم شریف شهرستانهای ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی اعلام می‌نمایم. اهتمام ایشان به مسائل زیربنایی، نقش‌آفرینی در رفع موانع اجرایی و تعامل سازنده با دستگاه‌های دولتی، تأثیری بارز در ارتقای روند توسعه و بهبود شاخص‌های منطقه داشته است. امید است با استمرار این همکاری و هم‌افزایی میان نماینده محترم،مدیران اجرایی و مجموعه خدمتگزاران نظام، مسیر تعالی، پیشرفت و خدمت‌رسانی مؤثرتر به مردم شریف شهرستان‌ ابهر بیش از پیش هموار گردد. توفیقات روزافزون نمایندگان ملت شریف ایران اسلامی را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

 سعید خلجی فرماندار شهرستان ابهر

ﺳﻪشنبه, 29 مهر,1404

بازدید فرماندار ابهر از واحد تولیدی پلی غرب

به گزارش روابط عمومی فرمانداری ابهر، سعید خلجی فرماندار شهرستان ابهر در ادامه بازدید از واحدهای صنعتی ، روز سه شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴ از واحد تولیدی پلی غرب ( تولید کننده انواع لوله و اتصالات پلی اتیلن) بازدید و از نزدیک با صاحبان صنایع درباره موانع تولید گفتگو کرد.

RSS
245678910انتها