X

استاندار زنجان

محسن افشارچی

استاندار زنجان

ارتباط مستقیم با استاندار

آخرین اخبار

اخبار استاندار

استاندار زنجان از آمادگی کامل استان برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین خبر داد

 استاندار زنجان با تأکید بر آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی، گفت: همه کمیته‌های ستاد اربعین باید با برنامه‌ریزی دقیق، هماهنگی و هم‌افزایی، زمینه برگزاری باشکوه، ایمن و منظم این رویداد بزرگ را فراهم کنند.

تاریخ: دوشنبه, 05 مرداد,1405
نویسنده: زهرا رستمی
نسخه چاپی
استاندار زنجان از آمادگی کامل استان برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین خبر داد

به گزارش روابط عمومی استانداری زنجان  سید محسن صادقی در جلسه ستاد مرکزی اربعین، آخرین اقدامات و برنامه‌ریزی‌های استان برای برگزاری هرچه بهتر مراسم اربعین را تشریح و بر آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد.

استاندار زنجان با اشاره به آمار ثبت‌نام زائران در استان گفت: سال گذشته ۴۱ هزار و ۵۴۳ نفر از استان زنجان از طریق سامانه سماح ثبت‌نام کردند و امسال نیز تاکنون ۲۴ هزار و ۸۰۰ نفر نام‌نویسی کرده‌اند.

صادقی با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد زائران استان مرز مهران را برای تردد انتخاب می‌کنند، بر ضرورت برنامه‌ریزی متناسب با این شرایط و همچنین تداوم نقش استان به‌عنوان استان معین آذربایجان غربی در پشتیبانی از پایانه مرزی تمرچین تأکید کرد.

وی از آمادگی کمیته زیرساخت برای اعزام ماشین‌آلات سنگین و تجهیزات به مرزهای تمرچین و مهران در صورت درخواست خبر داد و افزود: اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان نیز با برگزاری جلسات با شرکت‌های حمل‌ونقل مسافربری، برنامه‌ریزی لازم برای تأمین ناوگان مورد نیاز زائران را انجام خواهد داد.

استاندار زنجان همچنین بر حمایت از کامیون‌داران همکار با مواکب از طریق تخصیص تسهیلاتی نظیر سوخت و لاستیک، استقرار نیروهای راهداری در مرز مهران، آمادگی کامل حوزه بهداشت و درمان، پوشش پزشکی و دارویی تمامی مواکب استان و اطلاع‌رسانی گسترده درباره پیشگیری از گرمازدگی و بیماری‌های واگیردار تأکید کرد.

صادقی در ادامه، نقش رسانه‌ها به‌ویژه صداوسیمای مرکز زنجان را در اطلاع‌رسانی، معرفی جانمایی مواکب، تولید و پخش برنامه‌های فرهنگی و مستند، تبیین مردمی بودن حماسه اربعین و انتقال تجربیات زائران مهم ارزیابی کرد.

وی همچنین خواستار تدوین و اجرای طرح‌های ویژه ترافیکی و انتظامی، برگزاری منظم جلسات کمیته‌های تخصصی ستاد اربعین، ارائه برنامه‌های عملیاتی مکتوب از سوی رؤسای کمیته‌ها و تشکیل جلسات ستاد اربعین در شهرستان‌ها با محوریت فرمانداران شد و بر هم‌افزایی همه دستگاه‌ها برای برگزاری باشکوه و ایمن مراسم اربعین امسال تأکید کرد.


تعداد نمایش ها (10)/نظرات (0)

DNN