مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان گفت: مهارتآموزی، مراکز رشد و مراکز شتابدهی کسب و کارهای فنارانه، اقدامات ارزشمندی است که در سالهای اخیر مورد توجه قرار گرفته و دستگاهها باید به نهادهایی همچون جهاددانشگاهی و اداره ورزش و جوانان که در این بخشها فعال هستند را در راستای رفع مشکلات جوانان کمک کنند.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان عنوان کرد
مشارکت دستگاههای اجرایی با جهاددانشگاهی برای رفع مشکلات جوانان
مسیحاله سلطانی، ظهر روز (۲۴ اسفندماه) در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان که در جهاددانشگاهی استان زنجان برگزار شد، اظهار کرد: ساماندهی امور جوانان نیازمند هماهنگی و همافزایی همه دستگاهها و برنامهریزی در بخشهای مختلف است و با برگزاری جلسات مختلف، برنامه و طرحهایی برای حوزه جوانان در بخشهایی همچون ازدواج، اشتغال و سایر موارد ارائه شده و پیگیری میشود.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از افراد به دلیل نبود شغل، دچار آسیبهای اجتماعی شدهاند و برای خانواده و جامعه مشکلاتی به وجود آمده است، عنوان کرد: از این جهت، فراهم کردن زمینههای اشتغال در جامعه از اهمیت بالایی برخوردار است و باید از زمینههای جدید اشتغال، آموزش و مهارت نیز غافل نشد.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان با اشاره به اینکه ما اکنون در پنجره طلایی جمعیت قرار داریم و نسبت جمعیت فعال به غیرفعال در اوج خود قرار دارد، ابراز کرد: کشورهایی مثل چین که از این ظرفیت استفاده کردند، به موفقیتهای بزرگی دست یافتند اما، ما در کشور نتوانستیم از این فرصت به درستی استفاده کنیم و دلایلی همچون تحریم و هزینهها نیز در آن دخیل بودند.
این مسئول در ادامه با بیان اینکه کرونا، ما را در وضعیت سختی قرار داده و اجرای برنامهها متاثر از آن شدند، تصریح کرد: ساماندهی آسیبهای فضای مجازی جزو ۱۰ اولویت مهم استان است و جوانان از اقشار آسیبپذیر این بخش هستند. در همین راستا تقسیم کار ملی صورت گرفته و وظایفی به بخشهای مختلف واگذار شده است.
سلطانی با اشاره به اینکه فضای مجازی فرصتهای ارزشمندی مثل ظرفیت اشتغال و اطلاعرسانی دارد، ادامه داد: در گذشته به دلیل وجود آسیبهایی برای کودکان و نوجوانان دسترسی آنها را به این ابزارها محدود میکردیم، اما اکنون به دلیل لزوم تحصیل به روش غیرحضوری، ابزارهای الکترونیکی و اینترنتی را در اختیار آنها میگذارد.
وی بیان کرد: فضای مجازی تربیت نوجوانان و جوانان را از دسترس مدارس و خانوادهها خارج میکند و این موضوع در فضای مجازی مدیریت میشود. محتوایی که در فضای مجازی ارائه میشود، تفکیک سنی ندارد و به شکل آسان در اختیار همه قرار میگیرد و باید در خصوص مدیریت فضای مجازی و آسیبهای آن دغدغهمند باشیم که البته اقدامات خوبی توسط دستگاهها انجام گرفته است.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان، با بیان اینکه سالها است صاحبنظران حوزههای اجتماعی این عقیده را دارند که موفقیت جوانان تنها از راه قبولی در دانشگاه عبور نمیکند، اظهار کرد: مهارتآموزی، مراکز رشد و مراکز شتابدهی کسب و کارهای فنارانه، اقدامات ارزشمندی است که در سالهای اخیر مورد توجه قرار گرفته و دستگاهها باید به نهادهایی همچون جهاددانشگاهی و اداره ورزش و جوانان که در این بخشها فعال هستند را در راستای رفع مشکلات جوانان کمک کنند.
تعداد نمایش ها (138)/نظرات (0)