اخبار

سرپرست فرمانداری شهرستان ایجرود؛ تشکیل 9 صندوق خرد در 5 روستای این شهرستان

تاریخ: شنبه, 25 دی,1400
نسخه چاپی
کلمات کلیدی:
سرپرست فرمانداری شهرستان ایجرود؛ تشکیل 9 صندوق خرد در 5 روستای این شهرستان

روح الله جعفری، سرپرست فرمانداری شهرستان ایجرود در جلسه کمیته امور بانوان و خانواده این شهرستان گفت: استفاده از ظرفیت صندوق های خرد یکی از راهکارهای اشتغالزایی در حوزه بانوان است که با راه‌اندازی این صندوق‌ها به مشاغلی همچون صنایع دستی، مشاغل خرد و امور دام و دامپروری تسهیلات اعطا می‌شود.


 وی با تاکید بر لزوم توانمندسازی زنان جامعه گفت: جایگاه زنان در جامعه باید به گونه‌ای باشد که کرامت و جایگاه واقعی آنان به عنوان محور خانواده حفظ شود.


جعفری افزود: بانوان شاغل در ادارات و فعالان حوزه زنان شهرستان هم می توانند در کنار برنامه های این کمیته، راهکارهای عملیاتی پیشنهادهای خود را در جهت کاستن مسائل و مشکلات بانوان جامعه، ارائه نمایند.


سرپرست فرمانداری شهرستان ایجرود از مسئولان اداره فنی حرفه ای شهرستان خواست تا با تشکیل دوره های آموزشیِِ  مورد نیاز بانوان، در جهت توانمند ساختن زنان خانه‌دار برنامه ریزی نمایند.


وی همچنین با اشاره به فرا رسیدن ایام الله دهه فجر و میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) از مسئولان ادارات خواست تا در برگزاری برنامه‌های ویژه این مناسبات همکاری و اهتمام داشته باشند.


تعداد نمایش ها (124)/نظرات (0)