اخبار

بازدید استاندار زنجان از واحد صنعتی پارس دکور

به گزارش روابط عمومی استانداری زنجان، سید محسن صادقی صبح امروز( 28 تیر 1404)با حضور در شهرستان ابهر، از کارخانه پارس دکور بازدید و از نزدیک در جریان روند تولید، ظرفیت‌ها و چالش‌های این واحد صنعتی قرار گرفت. در این بازدید که با حضور مدیران استانی و محلی برگزار شد، استاندار زنجان ضمن حضور در خطوط تولید و گفتگو با مدیران و کارکنان کارخانه، بر اهمیت حمایت از صنایع فعال استان و تقویت زیرساخت‌های تولید تاکید کرد. صادقی با اشاره به ظرفیت‌های قابل توجه این واحد صنعتی در حوزه تولید انواع پرده‌های تزئینی و پارچه‌های دکوراتیو، گفت: کارخانه پارس دکور از نمونه‌های موفق بخش خصوصی در حوزه صنعت نساجی استان است و با برخورداری از تجهیزات به‌روز و نیروی انسانی توانمند، نقش موثری در ایجاد اشتغال و تولید ملی دارد.

استاندار زنجان همچنین با تاکید بر لزوم رفع موانع موجود در مسیر توسعه این واحد صنعتی، خاطرنشان کرد: دستگاه‌های اجرایی موظف‌اند در چارچوب قوانین و مقررات، با همکاری و هم‌افزایی، زمینه لازم برای پشتیبانی از تولید و رونق اقتصادی در منطقه را فراهم کنند. وی افزود: توسعه صنایع کوچک و متوسط، به‌ویژه در شهرستان‌هایی مانند ابهر، یکی از اولویت های جدی مدیریت استان است و تلاش خواهیم کرد با تسهیل فرآیندهای سرمایه‌گذاری، حمایت‌های لازم در حوزه‌های تأمین مالی، صادرات و نوآوری صنعتی به عمل آید.

این بازدید در راستای رویکرد میدانی مدیریت ارشد استان برای حمایت عملی از واحدهای تولیدی و صنعتی و با هدف پیگیری مستقیم مسائل و نیازهای فعالان اقتصادی انجام شد.

تاریخ: شنبه, 28 تیر,1404
نویسنده: اکبر مظفری
نسخه چاپی
کلمات کلیدی:
بازدید استاندار زنجان از واحد صنعتی پارس دکور

تعداد نمایش ها (162)/نظرات (0)