استاندار زنجان گفت:تصمیمات حمایتی مهمی در زمینه تامین برق، حل مشکلات بانکی، تخصیص زمین و رفع مسائل تأمین اجتماعی اتخاذ و در حال اجراست تا مسیر رونق تولید به صورت مستمر حفظ شود.
به گزارش روابط عمومی استانداری زنجان؛دکتر سید محسن صادقی در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان زنجان که در شهرستان ابهر برگزار شد، با اشاره به بازدیدهای میدانی از چند واحد تولیدی، صنعتی و کشاورزی در سطح استان، از اتخاذ تصمیمات جدی در حوزه تامین برق، رفع موانع بانکی، تخصیص زمین و حل مشکلات تأمین اجتماعی برای برخی واحدهای مهم خبر داد.
وی با بیان اینکه شخصاً از نزدیک مشکلات واحدها را بررسی کردهام، گفت:در بازدیدی که از ۶ واحد تولیدی و صنعتی استان از جمله شرکتهای جی تی ای پارسیان،پارس دکور، ایریکو، مینو خرمدره،کیلوس و ریخته گری آلومینیوم ایران خودرو انجام دادیم، مسائل و چالشهایی مطرح شد که به سرعت در کارگروه تصمیمگیری شد چرا که رویکرد ما حمایت عملی از تولید نه در شعار، بلکه با اقدام اجرایی است.
بازدید از شرکت GTI و موافقت با توسعه ۲۲ هکتاری
استاندار زنجان با اشاره به بازدید از شرکت GTI که با سرمایهگذاری ریالی و ارزی قابلتوجه و اشتغال بیش از ۹۰۰ نفر در حوزه تولید دخانیات فعال است، گفت:یکی از دغدغههای اصلی این شرکت، بهینهسازی تأمین ارز برای مواد اولیه و تکمیل ظرفیت تعرفه گمرکی بود.
صادقی با بیان اینکه تصمیم بر این شد که با هماهنگی وزارت صمت و بانک مرکزی، مشکل ثبت سفارش و ارز این شرکت پیگیری شود،تصریح کرد:همچنین با درخواست توسعه ۲۲ هکتاری زمین شرکت نیز، بهدلیل اهمیت آن در اشتغال و پرداخت مالیات در استان، موافقت شد.
تولید باکیفیت پارچه در شرکت پارس دکور و مشکل تامین اجتماعی
وی افزود:در بازدید از شرکت پارس دکور که با اشتغال ۳۰۰ نفر و تولید پارچههای پردهای با کیفیت بسیار بالا فعالیت دارد، مسئله اختلاف با تامین اجتماعی بابت حسابرسی دفاتر مطرح شده و مقرر شد کمیتهای تشکیل شود تا با بررسی مستندات نصب ماشینآلات، موضوع ماده ۳۸ به نفع تولید حلوفصل شود.
درخواست شرکت مینو و موضوع قیمت گندم
دکتر صادقی با اشاره به بازدید از شرکت مینو خرمدره که بیش از ۱۶۵۰ نفر در آن اشتغال دارند، گفت:در این بازدید، موضوع تفاوت قیمت خرید گندم برای تولیدکنندگان ماکارونی با قیمت گندم یارانهای مطرح شد و این مسئله جهت بررسی به سازمان حمایت و کارگروه تنظیم بازار ارجاع شد.
حمایت از زنجیره بزرگ صنعت نوشیدنی کشور
وی با اشاره به شرکت کیلوس؛ تولیدکننده عصاره مالت و نوشیدنی که با سرمایهگذاری بالغ بر ۲۷ میلیون یورو و ظرفیت ۴۰ هزار تن مالت و ۸۱ هزار تن نوشیدنی سالانه فعالیت دارد، گفت:درخواست این شرکت برای افزایش دو مگاواتی برق مورد بررسی قرار گرفت.
صادقی ادامه داد:با وجود تعهدات قبلی برای احداث پست اختصاصی، به شرط ایجاد تاسیسات انرژی خورشیدی ظرف دو سال، با تامین برق مورد نیاز موافقت شد.
حل مشکلات ایریکو و شرکتهای قطار شهری
استاندار زنجان بابیان اینکه در شرکت ایریکو که با سرمایهگذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در تولید واگنهای قطار شهری و مترو فعالیت دارد و بازار اصلی آن دولت و شهرداریهاست، به دلیل نبود سفارش خرید، تنها با زیر ۵ درصد ظرفیت فعال است،ادامه داد: تصمیم داریم موضوع را در سطح ملی پیگیری کنیم تا از ظرفیت بالای این مجموعه استفاده شود.
شرکت ریخته گری آلومینیوم ایران خودرو و موضوع برق و قرارداد بستر فصلی
دکتر صادقی با اشاره به بازدید از شرکت ریخته گری آلومینیوم ایران خودرو که با تولید سالانه حدود ۱۵ تا ۱۶ هزار تن در حال افزایش به ۲۰ هزار تن است، گفت:در این واحد، مشکل مربوط به قرارداد اجاره بستر فصلی با شرکت آب منطقهای مطرح بوده که مقرر شد این موضوع با لحاظ سوابق ۲۰ ساله شرکتها و با نگاه تسهیلگرانه حلوفصل شود.
هیچ بانکی حق انسداد حساب شرکتهای تولیدی را ندارد
وی با تاکید بر اینکه مطابق سیاست رسمی دولت، بانکها و هیچ دستگاه خدماترسانی مجاز به شکایت یا اقدام حقوقی برای انسداد حساب بانکی شرکتهای صنعتی و کشاورزی نیستند،ادامه داد:در مورد شرکت صادرات،ظرف دو هفته آینده مشکل مسدودی حسابها حل خواهد شد.
قطعی برق بدون اطلاع قبلی ممنوع است
استاندار زنجان با بیان اینکه بارها تأکید کردهایم هیچگونه قطع برق نباید بدون اطلاع قبلی انجام شود. شرکت توزیع موظف است با هماهنگی، برنامه زمانبندی شده ارائه دهد،گفت: زیان ناشی از قطع بدون اطلاع، نهتنها به تولید آسیب میزند، بلکه دولت را نیز متحمل جبران خسارت میکند.
وی همچنین گفت:صنایعی که مصرف بالای یک مگاوات دارند باید شناسایی شوند تا با ثبت و اعلام آن به وزارت نیرو، بتوانیم برای افزایش سهمیه برق استان اقدام کنیم.
پیشنهاد مدل مدیریت یکپارچه شرکتها در صنایع مشابه
دکتر صادقی با اشاره به شرکتهایی که دارای مدیریت واحد هستند اما با محدودیتهای متفاوتی مواجهاند، گفت:پیشنهاد دادم مدلی مشابه شرکت ایرانترانس، که مدیریت یکپارچه دارد، در مورد سایر شرکتها نیز اعمال شود تا عدالت در سیاستگذاری رعایت شود.
پرداخت بدهیهای مالیاتی با نگاه تعادلی
در پایان، استاندار زنجان با اشاره به پیشنهاد برخی شرکتها برای امهال بدهیهای مالیاتی یا تامین اجتماعی گفت:نمیتوان با حل مشکل یک بخش، بار مالی به دوش بخش دیگر انداخت و اگر قرار است مهلت یا بخشودگی اعطا شود، منابع جبرانی باید مشخص شود تا سازمان تامین اجتماعی یا دولت آسیب نبیند.
تعداد نمایش ها (29)/نظرات (0)