اخبار

یکی از ضرورت های مهم در شرایط کرونایی این است که نقش بانوان در ایجاد فرهنگ خودمراقبتی و دیگر مراقبتی در جامعه مورد توجه قرار گیرد.

دکتر خدابخش مرادی معاون استاندار  در نشست هیات اندیشه ورز استان با رویکرد صیانت از ستاد خانواده با اشاره به وضعیت کرونایی کشور و استان گفت: یکی از ضرورت های مهم در شرایط کرونایی این است که نقش بانوان در ایجاد فرهنگ خودمراقبتی و دیگر مراقبتی در جامعه مورد توجه قرار گیرد.

وی اضافه کرد: نقشی که بانوان و مادران در جامعه کنونی به دلیل مساله عارض شده بر دنیای امروز، در نهادینه سازی مراقبت ها در خانه و اقناع سازی جامعه برای رعایت پروتکل های بهداشتی دارند بسیار مهم بوده و اهمیت ویژه‌ای دارد.

مرادی افزود: اگر کانون خانواده آسیب ببیند، تار و پود جامعه نیز دچار آسیب های جدی خواهد شد و در جلسه کار گروه اجتماعی این نتیجه حاصل شد که هیات اندیشه ورز در حوزه صیانت از خانواده تشکیل شود.

تاریخ: پنجشنبه, 18 دی,1399
نویسنده: Anonym
نسخه چاپی
یکی از ضرورت های مهم در شرایط کرونایی این است که نقش بانوان در ایجاد فرهنگ خودمراقبتی و دیگر مراقبتی در جامعه مورد توجه قرار گیرد.

این مسوول ادامه داد: بطور طبیعی در این هیات عوامل صیانتی و عوامل تهدید بر صیانت در جلسات مختلف احصا  شد و تلاش بر این است که خروجی این جلسات به تدوین سندی قوی در این خصوص منجر شود.

وی اظهار داشت: با کارهای انجام گرفته طی سال گذشته و در قالب هیات اندیشه ورز زنان، سندهای پیشگیری از طلاق و اعتیاد تدوین و علاوه بر آن نیز امسال با همکاری اساتید دانشگاهی سند مداخلات اجتماعی، اقتصادی و روانشناسی در حوزه مقابله با ویروس کرونا تدوین شد.

مرادی با بیان اینکه باید به سمت سندهای تدوین شده پیش رفت، افزود: این سند صرف اینکه کتابی تهیه شود جوابگو نیست، بلکه باید با خروجی های این مباحث نقشه راهی را برای دستگاه‌های اداری، اجرایی و خود جامعه طراحی کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان ادامه داد: با توجه به اقدامات متعدد مداخله در پیشگیری از کرونا از قبیل محدودیت های تردد، طرح شهید قاسم سلیمانی، اجرای طرح ساماندهی سالمندان اگر خود مراقبتی و دیگر مراقبتی نباشد، این کارها جوابگو نخواهد بود.

وی اظهار داشت: این موضوع در دستور کار جلسه هیات اندیشه ورز زنان استان قرار گیرد و از طرفی ویروس کرونا بر تار پود جامعه و در بخش های مختلف جامعه به ویژه آموزش بسیار اثر گذار بوده و بر این مبنا مدلی طراحی شود تا بتوان سطح آموزش های مورد نیاز بانوان در خانواده را بیش از گذشته مورد توجه قرار داد.

این مسول ادامه داد: اگر کرونا میزان حضور اجتماعی افراد جامعه در زمان محدودیت را کاهش داده می توان با ارائه مدلی از آموزش ها سطح تحمل افراد و پذیرش یکدیگر در خانه، کاهش اختلافات و مشکلات ناشی از آن را به حداقل رساند.

مرادی خاطرنشان کرد: آموزش خانواده و آموزش اشتغال بانوان در فضای مجازی و حمایت از مشاغل و فرصت های شغلی نیز با توجه به محدودیت های کرونایی پیشنهادات از سوی این هیات ارائه و با هماهنگی دستگاه‌های متولی امر بستر تحقق آن فراهم شود.

بلوری مدیر کل امور زنان و خانواده در ششمین  نشست هیات اندیشه ورز با رویکرد صیانت از خانواده گفت: باید متناسب با وضعیت زیست بوم منطقه، در خصوص مشکلات تصمیم گیری شود.

وی نگاه به سیاست های کلان، اولویت بندی ها و برنامه ها را ضروری خواند و خاطرنشان کرد : تدوین سند وضعیت زنان و خانواده استان گام بزرگی در این زمینه باشد

بلوری ؛استفاده از ظرفیت صاحب نظران، نخبگان، سمن ها و دیگر اقشار به عنوان سرمایه ی اجتماعی و متناسب با چالش ها در کاهش آسیب‌ ها حوزه زنان وخانواده را موثردانست.

مدیر کل امور زنان و خانواده با تاکید بر اهمیت پژوهش های کاربردی در زمینه شناسایی آسیب های اجتماعی  گفت: مسائلی از قبیل  بیکاری، طلاق، کاهش فرزند آوری جزو اولویت های ما در آسیب اجتماعی حوزه زنان ،خانواده است

 


تعداد نمایش ها (55)/نظرات (0)