بزرگداشت سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، صرفا بزرگداشت یک پیشوای مذهبی نیست. بزرگداشت کسی است که بشریت فهم صحیح از زندگی و تعالی را مدیون اوست. او که در تمام شئون زندگی نقشه جامعِ هویت یک زن مسلمان را ترسیم فرمودهاند.
موسوی با اشاره به اینکه زندگی حضرت زهرا (س) دارای ابعاد مختلفی است افزودند:وجه فردی مادری و همسری تمام عیار است و در این نقش به ما نحوه تربیت عالی ترین نسل انسانی را می آموزد؛ عابدی تمام عیار و زاهدی بی بدیل است. در وجه اجتماعی و با حضور طوفانی در میدان دفاع از حقانیت و پشتیبانی از ولایت ، مجاهدانه حاضر است و در یک جمله نمونه تمام عیار انسانی والا و الگویی بی نظیر برای شکل دادن به هویت زنان در تمام تاریخ است.
ایشان در ادامه گفت :در دورانی زندگی می کنیم که فهم از مقام زن در دو تنگا قرار گرفته است. از سویی فهم متحجرانه وجود دارد که می خواهد زن را از حضور در جامعه حذف کند، و در سوی دیگر فهم افراطی که از حضور زن در اجتماع معنایی جز کالا بودگی و یا سوژه اقتصادی نمی فهمد. انقلاب اسلامی ، هیچ کدام از این دو معنا را بر نمی تافت و در پی اعطای شان اصیل بانوان ، مطابق با الگوی زیستی حضرت زهرا سلام الله علیها به او بود. انقلاب اسلامی ایران با طرد نگاه ابزاری و جنسیتی بر هویتی از حضور تاکید می کرد که «نگاه اسلام» به «زن و مرد از لحاظ ارزشهای انسانی برابرند؛ مرد مسلمان و زن مسلمان در مورد ارزشهای الهی و انسانی هیچ تفاوتی با همدیگر ندارند» . زن و مرددر ساحت اجتماعی وظایف مشترکی دارند؛ «وظیفهی امر به معروف ، وظیفهی خدمت به جامعه، وظیفهی جهاد فیسبیلالله برای هر کدام به نوعی مشترک است» و به واقع «مربوط به مرد یا مربوط به زن» نیست بلکه وظیفه ای انسانی است.
سیده فائزه موسوی تصریح کرد:زن ایرانی توانست بهرغم فرهنگ فساد و انحطاط غربیِ تحمیلشده بر بسیاری از زنان در دوران منحوس پهلوی، خود را به شرافت و طهارت مطلوب اسلام نزدیک کند و این افتخاری بزرگ برای زنان است
مدیر کل امور زنان و خانواده سیاستهای اداره کل امور زنان و خانواده را
- توجه به حقوق زنان در منزل و اجتماع و جلوگیری از تضییع حقوق ایشان است
- توانمندسازی بانوان برای بروز استعداد های ذاتی ایشان
- رفع محرومیت ها و توجه به عدالت اجتماعی
- ایجاد امنیت روانی و اقتصادی برای بانوان جهت حضور در عرصه های مختلف برشمردند و افزودند
برآنیم تا در مسئولیتی که به عهده داریم با عنایت باری تعالی و همراهی مردم عزت مندمان در این مسیر قرار گیریم. و این مهم جز به یاری دستگاههای تصمیمگیر و تمامی مجموعه های دولتی و فرهنگی و نخبگانی میسر نخواهد بود.
- ایجاد امنیت روانی و اقتصادی برای بانوان جهت حضور در عرصه های مختلف برشمردند و افزودند:از مسائل بسیار جدی و قابل تامل برای برنامه ریزی مسئله جوانی جمعیت و عبور از بحران پیری و مشکلات عدیده ی آن است که مطالبه جدی مقام معظم رهبری نیز می باشد. مساله ای که باید از ابعاد مختلف فرهنگی و اقتصادی مورد توجه همگان قرار گیرد و طبعا بدون ایجاد زیرساختهای مناسب روانی، فرهنگی و اقتصادی نمیتوان انتظار داشت که خانوادهها از عهده این مسئولیت برآیند.
ایجاد شرایط مناسب برای بانوان در ادارات، ایجاد شرایط مناسب برای مادران و کودکان در محل های فرهنگی و تفریحی و اجتماعی، فرهنگ سازی پذیرش خانواده های پرجمعیت به عنوان خانواده های پیشرو و صد البته زمینهسازی برای تامین هزینه ها و ایجاد شرایط اقتصادی مناسب از جمله مواردی است که ما را در برون رفت از این مشکل جدی کمک خواهد کرد.
لذابرآنیم تا در مسئولیتی که به عهده داریم با عنایت باری تعالی و همراهی مردم عزت مندمان در این مسیر قرار گیریم. و این مهم جز به یاری دستگاههای تصمیمگیر و تمامی مجموعه های دولتی و فرهنگی و نخبگانی میسر نخواهد بود.
تعداد نمایش ها (184)/نظرات (0)