اخبار معاونت سياسي

ظرفیت نخبگان، پزشکان و خیرین زنجان سرمایه‌ای بزرگ برای آینده استان است

رئیس جمهور با اشاره به نقش‌آفرینی موثر نخبگان، خیرین و جامعه پزشکی استان تأکید کرد: سرمایه‌های انسانی و اجتماعی زنجان، پشتوانه‌ای ارزشمند برای توسعه پایدار است و اگر این ظرفیت‌ها به‌درستی دیده و حمایت شوند، می‌توان تحولات بزرگی را بدون وابستگی به منابع مرکزی رقم زد.

تاریخ: پنجشنبه, 09 مرداد,1404
نویسنده: زهرا رستمی
نسخه چاپی
ظرفیت نخبگان، پزشکان و خیرین زنجان سرمایه‌ای بزرگ برای آینده استان است

به گزارش روابط عمومی استانداری زنجان؛دکتر مسعود پزشکیان در نشست با احزاب و تشکل‌های مردم‌نهاد استان زنجان، با تأکید بر توانمندی‌های محلی و ظرفیت‌های عظیم مردمی، گفت: اگر نگاهمان را از بیرون برداریم و به نخبگان، پزشکان، خلاقان، روحانیون و تولیدکنندگان استان تکیه کنیم، هر کاری بخواهیم می‌توانیم انجام دهیم که شما در زنجان این را ثابت کرده‌اید.

وی با اشاره به اقدامات موثر خیریه مهرانه افزود: کارهایی که در برخی مراکز مردم‌نهاد مثل مهرانه انجام شده، فراتر از توان برخی دولت‌هاست؛ استان‌های دیگر باید بیایند و از شما الگو بگیرند چرا که این اقدامات بدون کمک‌های دولتی و صرفاً با همت مردم صورت گرفته است.

دکتر پزشکیان با اشاره به تجربه شخصی خود در دوران ریاست بر دانشگاه علوم پزشکی نیز گفت: زمانی که رئیس دانشگاه بودم، دنبال بودیم که بودجه‌ای جذب کنیم، ولی با وجود وعده ۴۰ میلیون تومانی، حتی یک ریال هم ندادند.

وی ادامه داد: همانجا فهمیدم که اگر به تهران دل ببندیم، به نتیجه نمی‌رسیم. ما باید خودمان مسئله‌مان را حل کنیم.

وی با بیان اینکه وقتی نگاهم را از مرکز بریدم و به ظرفیت‌های اطرافم و مردم تکیه کردم، کارها بهتر پیش رفت،گفت:همین استقلال و خودباوری بود که باعث شد مسیر پیشرفت برایم باز شود.

پزشکیان با تاکید بر ضرورت شکوفایی ظرفیت‌های داخلی گفت: مردم زنجان این قابلیت را دارند و شما آن را در عمل نشان داده‌اید.

وی در پایان با بیان اینکه دولت در مضیقه مالی است اما آماده حمایت از ابتکارات مردمی می‌باشد، تأکید کرد: البته این بدان معنا نیست که کمک نمی‌کنیم، ما هم همراه و هم‌درد مردم هستیم؛ اما بار اصلی تحول بر دوش خود مردم و نخبگان استان است.

 


تعداد نمایش ها (102)/نظرات (0)