معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان با بیان اینکه ۹۰ درصد تامین منابع مالی واحدهای اقتصادی درحال حاضر توسط بانکها انجام میشود، گفت: با وجود گلایهمندی فعالان اقتصادی استان از عملکرد شبکه بانکی، واحدهای اقتصادی هم باید به فکر سکوهای جدید تامین منابع باشند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری زنجان،حسین محمدی روز سه شنبه در نخستین نشست کمیسیون امور اقتصادی و بانک اتاق بازرگانی زنجان، افزود: با وجود همه انتقادها، بیانصافی است اگر نقش شبکه بانکی در اقتصاد نادیده گرفته شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان با بیان اینکه بهرهمندان از تسهیلات بانکی که عمدتا صنایع بزرگ هستند همواره شاکر و غیربهرهمندان که اغلب هم بنگاههای کوچک هستند همواره از بانکها گلایه دارند، افزود: در این راستا باید متوجه بود که اولویت بانکها در همکاری با مشتریهای درشت است واین عدم توازن در توزیع تسهیلات زمینه ایجاد نارضایتی و گلایه مندی از بانکها شده است.
وی بر ارزیابی عملکرد شبکه بانکی استان در ارائه تسهیلات به صنایع داخل استان و همچنین نقشآفرینی صنایع و شرکتهای بزرگ در گردش مالی داخل استانی تاکید کرد و گفت: شبکه بانکی، بنگاه اقتصادی نیست بلکه واسطه در جذب سرمایه است.
محمدی با تاکید بر روشن بودن آمار درسال ۱۴۰۲ توسط شبکه بانکی استان و تسهیلات پرداخت شده ۴۶ هزارمیلیارد تومانی در استان، افزود: باید در ارائه آمار دقت شود چرا که سه چهارم تسهیلات پرداختی در سال گذشته غیرتکلیفی بوده است.
وی با بیان اینکه زنجان در اجرای تبصرههای تکلیفی جزو سه استان برتر محسوب میشود، گفت: باید تلاش شود در سایر تسهیلات از روشهای جدید استفاده شود، ضمن اینکه بسیاری از سیاستهای بانک مرکزی در دست استان نیست.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان جذب منابع به صورت سنتی را از ایرادات شبکه بانکی دانست و گفت: باید در این مورد تجدید نظر کرد و نسبت به جذب منابع از روشهای جدید و بهروز اقدام کرد که در این میان نقش بازاریابان بانکی پررنگ خواهد شد.
تعداد نمایش ها (16)/نظرات (0)