جلسه هماندیشی برای طراحی و احداث مرکز فرهنگی غواصان شهید و رزمنده استان زنجان و منطقه شمال غرب کشور، با تأکید بر نامگذاری این استان از سوی رهبر شهید انقلاب به عنوان «دیار غواصان دریادل» به دستور استاندار محترم، جلسه ای به ریاست دکتر اندرزگو مدیرکل حوزه استاندار برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی استانداری زنجان، در این نشست که با حضور سردار منصور عزتی و سردار مجید ارجمندفر از همرزمان غواصان شهید، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان،مدیر کل دفتر اجتماعی استانداری زنجان ،فرمانداری زنجان ،شهرداری زنجان، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس تشکیل گردید، بر لزوم ایجاد فضایی شاخص، معنوی و در شأن مقام والای غواصان شهید، به ویژه شهدای عملیاتهای آبی‑خاکی، تأکید شد.
دکتر اندرزگو با اشاره به رشادتهای بینظیر رزمندگان غواص استان زنجان در دوران دفاع مقدس، خواستار همافزایی تمامی دستگاههای فرهنگی و اجرایی برای تسریع در تحقق این پروژه ملی‑استانی گردید.
حاضران ضمن بحث و تبادل نظر پیرامون مکانیابی، تأمین اعتبار، معماری بصری و معنوی، و ثبت ملی این مرکز،شورای راهبری با مشارکت بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و همکاری شهرداری زنجان و سایر نهادهای مرتبط توافق کردند. مقرر شد گزارش نهایی مطالعات و پیشنهادات ظرف مدت تعیین شده به دفتر استاندار محترم ارائه شود.
تعداد نمایش ها (5)/نظرات (0)