مشاور امور ایثارگران سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: باید به جامعه ایثارگران با دید وسیع نگاه کرد و طبق قانون و بخشنامه های اداری و امتیازاتی که نظام اداری بر حسب وظیفه خود به این افراد قائل شده باید بطور کامل به ایشان پرداخت شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری زنجان؛ قاسم علی اکبری مشاور امور ایثارگران سازمان اداری و استخدامی کشور در دومین جلسه شورای هماهنگی امور ایثارگران استانداری زنجان که با حضور مشاور استاندار در امور ایثارگران و جمعی از اعضای شورا در تالار پیامبر اعظم(ص) استانداری زنجان برگزار شده بود به تعدادی از سوالات و مطالبات مطرح شده از سوی جامعه ایثارگری شاغل در دستگاه های اجرایی استان پاسخ گفت و موارد مهم قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران و نیز مفاد مرتبط با ایثارگران در قانون برنامه ششم توسعه را بیان نمود تا مشاورین امور ایثارگران در دستگاه های اجرایی بتوانند حقوق قانونی این افراد را پیگیری نمایند.
وی با تشریح مواد 38 تا 55 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران که پیش از این در کمیسیون اجتماعی بررسی شده و از سوی هیئت دولت به تصویب رسیده بود ابراز امیدواری کرد ابلاغ و اجرای این مصوبه برای جامعه ایثارگران راهگشا باشد.
علی اکبری به مفاد مورد اشاره در ماده 51 این قانون اشاره نمود و گفت: 25درصد حداقل حقوق کارکنان دولت باید در قالب فوق العاده به ایثارگران شاغل دارای 25درصد جانبازی به بالا، فرزندان شهدا و آزادگان شاغل در دستگاه پرداخت شود و این قانون برای جانبازان از سال 91 و برای فرزندان شهدا از ابتدای برنامه ششم توسعه قابل پرداخت خواهد بود.
این مقام مسئول با اشاره به ماده 87 قانون برنامه ششم توسعه که به موضوع استخدام ایثارگران می پردازد، تاکید کرد: همه افراد مشمول که شرایط عمومی استخدام را داشته باشند امکان استخدام را خواهند داشت.
وی ادامه داد: در اولین آزمون استخدامی برگزار شده نیز 9 هزار نفر پذیرفته شده اند که اکنون مراحل جذب را سپری می نمایند و آزمون استخدامی دوم نیز در آبانماه امسال برگزار خواهد شد و انتظار می رود از طریق این دو آزمون تمامی فرزندان شهدا و جانبازان بالای 70درصد که شرایط عمومی استخدام را دارند بتوانند از این ظرفیت قانونی ایجاد شده استفاده نمایند و وارد دستگاه های اجرایی شوند تا مشکل اشتغال نداشته باشند.
مشاور امور ایثارگران سازمان اداری و استخدامی کشور با بیان اینکه؛ جانبازانی که پیش از برنامه ششم توسعه بدون احتساب سنوات ارفاقی بازنشسته شده و شرایط ادامه خدمت را دارند می توانند یکبار درخواست اعاده ارائه نمایند، خاطرنشان کرد: علیرغم مقاومت برخی از دستگاه ها، واجدین شرایط و دارندگان مدرک لیسانس می توانند به دستگاه خود برگردند و پس از بازگشت به کار تا 35 سال خدمت کنند.
وی همچنین یادآور شد: در برنامه ششم توسعه، ایثارگران، فرزندان و والدین شهدا که به هر دلیلی غیر از تخلفات اداری در محل خدمت خود تنزل پست داشته باشند، مجموع حقوق و مزایای مستمر قبلی باید در پست جدید به آنها تعلق گیرد و پرداخت شود.
علی اکبری به ماده 12 قانون با موضوع ادامه تحصیل ایثارگران شاغل در دستگاه های اجرایی اشاره کرد و گفت: واجدین شرایط با موافقت دستگاه خود می توانند از ماموریت آموزشی نیمه وقت یا تمام وقت استفاده نمایند و طبق این قانون تنها به دانشجویان مقطع دکترا با توجه به مظایف تحصیلی و شرایط خاص این مقطع با درخواست فرد ماموریت آموزشی تمام وقت ارائه می گردد و سایر متقاضیان واجد شرایط می توانند از ماموریت آموزشی نیمه وقت استفاده کنند.
وی اعلام نمود: از سال گذشته که بر اساس بند «د» تبصره 20 نیز دولت موظف شد ایثارگران و فرزندان شاغل آنها را که بصورت قراردادی یا پیمانی در دستگاه ها مشغول به کار بودند بصورت رسمی تبدیل وضعیت نمایند و این قانون در بودجه سال جاری نیز پیش بینی و تمدید شده است.
مشاور امور ایثارگران در پاسخ به سوال یکی از حاضرین، تصریح داشت: در همه اموراتی که بر اساس ماده 44 قانون اساسی واگذار شده و یا درحال واگذاری است و در تمامی بخش های نیمه دولتی و دستگاه های اجرایی و شرکت هایی نظیر مخابرات ایران، ایثارگران باید از تمام امتیازات قانونی خود برخوردار شوند و با متخلفین برخورد قانونی خواهد شد.
وی در راستای اینکه نزدیک به 30 درصد پست های موجود در دستگاه های اداری فعلا بلاتصدی است، گفت: می توان از همین امکان در تبدیل وضعیت ایثارگران شاغل استفاده نمود. در همین راستا نیز از سوی سازمان اداری و استخدامی به دستگاهها پیشنهاد شده درصورت نیاز می توانند پست های خالی خود را به طور موقت به پست متصدی خدمات عمومی تبدیل نموده و به ایثارگران دستگاه بدهند و پس از پایان دوران خدمت آن افراد، می توان جایگاه را به پست کارشناسی سابق بازگرداند.
در ادامه این جلسه موارد مورد پرسش اعضا نظیر مشمولیت ایثارگران شاغل در شرکت های خدمات رسان همچون شرکت توزیع برق یا شرکت آب و گاز از تمامی حقوق ایثارگران شاغل، تبدیل وضعیت رانندگان استیجاری شاغل در دستگاه های دولتی که بصورت تمام وقت فعالیت می کنند و بیمه شده اند، ضرورت تبدیل وضعیت دهیاران ایثارگر تنها از محل خدمت خود در دهیاری ها بطور کامل پاسخ داده شد.
علی اکبری در پایان تصریح داشت: باید به جامعه ایثارگران با دید وسیع نگاه کرد و طبق قانون و بخشنامه های اداری و امتیازاتی که نظام اداری بر حسب وظیفه خود به این افراد قائل شده باید بطور کامل به ایشان پرداخت شود زیرا این عزیزان برای دفاع از کشور در زمانی که به آنان نیاز بود در جبهه های جنگ حضور داشته اند و خانواده های ایشان نیز که در ایثارگری رزمندگان سهیم هستند باید از امتیازات امروز بهره مند شوند.
تعداد نمایش ها (62)/نظرات (0)