EasyDNNnews

چهارشنبه, 30 آبان,1403

دیدار افشار فرمانده سپاه ناحیه ابهر، حجت الاسلام شاهسوندی نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه ابهر به همراه معاونین با ذوالقدر فرماندار شهرستان ابهر به مناسبت بزرگداشت هفته بسیج

دوشنبه, 28 آبان,1403

برگزاری جلسه قرارگاه جهاد تبیین باحضور حجت الاسلام نوری امام جمعه صائین قلعه و مسئولین مربوطه و به ریاست ذوالقدر فرماندار شهرستان ابهر

یکشنبه, 27 آبان,1403

سرکشی ذوالقدر فرماندار شهرستان ابهر از مطب های پزشکی

به گزارش روابط عمومی فرمتنداری ابهر ، ذوالقدر فرماندار شهرستان ابهر به اتفاق عباسی رئیس حراست فرمانداری، جلیلی رئیس اداره مالیات و همکاران مربوطه فرمانداری و شبکه بهداشت و درمان شهرستان از مطب های پزشکی بازدید نمود و در این بازدید با پزشکان متخلف برخورد جدی (تشکیل پرونده تخلف مالیاتی جهت اخذ کامل مالیات و جریمه و ارجاع به مراجع قضایی و ذیربط و...)و از پزشکان متعهد تقدیر به عمل آمد.

احمد ذوالقدر فرماندار ابهر در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان با اشاره به بازدید سرزده‌ از مطب‌های پزشکان در ابهر، اظهار داشت: هدف از این بازدیدها، نظارت بر رعایت قوانین بهداشتی و همچنین پیگیری موارد مربوط به مسائل مالیاتی بود. فرماندار ابهر با بیان اینکه متأسفانه مشاهده کردیم که برخی از پزشکان برای فرار از مالیات، به دریافت وجه نقد از بیماران روی آورده‌اند، عنوان کرد: این امر نه‌تنها سلامت اقتصادی جامعه را تهدید می‌کند، بلکه باعث ایجاد نابرابری و مشکلات فراوان برای نظام مالیاتی می‌شود. وی با بیان اینکه متأسفانه در برخی از مطب‌ها با تخلفاتی نظیر دریافت وجه نقد و صادرنکردن فاکتور رسمی مواجه شدیم، ادامه داد: این نوع تخلفات نه‌تنها مغایر با قوانین مالیاتی است، بلکه به نفع سلامت اقتصادی کشور هم نیست. ذوالقدر با اشاره به اینکه بسیاری از پزشکان معتبر و مسئول، به طور قانونی عمل می‌کنند، یادآور شد: اما متأسفانه در برخی موارد، اقداماتی صورت می‌گیرد که به‌نوعی فرار مالیاتی محسوب می‌شود. وی با بیان اینکه درست نیست که کارمند و کارگر مالیات بپردازد اما پزشک که درآمد بالاتری نسبت به آنها دارد از پرداخت مالیات فراری باشد، افزود: برای پیشگیری از این امر در ابتدا باید نظارت‌های دقیق‌تر و مستمری از سوی سازمان‌های نظارتی صورت گیرد. همچنین باید سامانه‌های الکترونیکی برای پرداخت‌های پزشکی و صدور فاکتور در مطب‌ها اجرایی شود. فرماندار ابهر با تأکید بر اینکه با ایجاد بسترهای قانونی و شفاف، این مسئله قابل حل است، متذکر شد: علاوه بر این، لازم است فرهنگ مالیاتی در میان اقشار مختلف جامعه، از جمله پزشکان، تقویت شود. وی با بیان اینکه در این بازدیدها هشدارهای لازم به برخی از پزشکان داده شده و درصورتی‌که تخلفاتی از سوی پزشکان مشاهده شود، پیگیری‌های قانونی صورت خواهد گرفت، افزود: این تخلفات باید بادقت و باتوجه‌به قوانین موجود رسیدگی شود. وی با تأکید بر اینکه هم‌زمان با برخورد با تخلفات، ما به دنبال ارائه مشاوره و آموزش‌های لازم به پزشکان برای آگاهی از مزایای همکاری با سیستم مالیاتی هستیم، عنوان کرد: از پزشکان تقاضا داریم که با رعایت قوانین مالیاتی، به اقتصاد کشور کمک کنند. وی با بیان این مطلب که مردم نیز می‌توانند با همکاری با سیستم مالیاتی و درخواست فاکتور رسمی، در شفافیت بیشتر امور اقتصادی نقش داشته باشند، خاطرنشان کرد: در نهایت، همه ما باید به این نتیجه برسیم که رعایت قوانین و پرداخت مالیات، سهمی بزرگ در توسعه و رفاه عمومی کشور دارد.

چهارشنبه, 23 آبان,1403

بازدید سرزده ذوالقدر فرماندار شهرستان از نانوایان سطح شهر ابهر

به گزارش روابط عمومی فرمانداری ، ذوالقدر فرماندار شهرستان ابهر به همراه عباسی رئیس حراست فرمانداری ، شکوهی رئیس تعزیرات حکومتی ، عزیزی رئیس صمت  و همکاران مربوطه بعد از اذان صبح از نانوایان سطح شهر ابهر بازدید سرزده انجام دادند.

دراین بازدید ایشان از نانوایی های منصف تقدیر و تشکر کردند و با نانوایی های متخلف برخورد قاطع از قبیل( پلمپ،نصب بنر، جریمه نقدی و...) صورت گرفت.

چهارشنبه, 23 آبان,1403

جلسه معارفه سرپرست جدید آب و فاضلاب شهرستان ابهر

به گزارش روابط عمومی فرمانداری، جلسه معارفه جماعت به عنوان سرپرست جدید آب و فاضلاب شهرستان ابهر توسط ذوالقدر فرماندار شهرستان ابهر و نادر خانی مدیر عامل آب و فاضلاب استان زنجان برگزار و همچنین در این جلسه از زحمات گنج خانلو رئیس آب و فاضلاب ابهر تقدیر و تشکر شد.

RSS
اولین6667686971737475انتها